Celebklub

Szabó Zsófi elsírta magát a szülőszobában

rtl.hurtl.hu

2018. január 16. 11:09

Zsófi már több képen is megmutatta újszülött kisfiát, most azonban a kamerák előtt is láthatjuk a picit!

A műsorvezető az élete egyik legszebb pillanatát élte meg, hiszen megszületett első kisfia, Mendel. A fiatal pár életében teljes a boldogság, és természetesen most minden a kisfiú körül forog.

Nemrégen költöztek be vadonatúj otthonukba, de házavató bulit sem szerveztek, hiszen mióta Mendel megszületett, róla szól minden. Kabát Petiék viszont meglátogatták a fiatal házaspárt, ráadásul egy  pocaklátogató alkalmával két babával is megajándékozták őket, amiket Zsófiékról mintáztak!  

A műsorvezető egyébként sokáig úgy tudta, hogy betegsége miatt kicsi az esélye a gyermekáldásra, majd mikor végül mégis terhes lett, leírhatatlan volt a boldogsága. Családja szerint Zsófi úgy élte meg ezt a kilenc hónapot, hogy szinte alig lehetett észrevenni az állapotát.

 

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

„Zsófi nagyon erős. Végig úgy tűrte a terhességet, hogy mindenkit meglepett. Szerintem anyukaként ugyanezt hozza!” – mondta a boldog apuka a Fókusznak.
 

Zsolti különben iszonyodik a kórházaktól, közvetlenül a szülés előtt azonban mégis megváltoztatta a döntését, miszerint kint fog várakozni a folyosón. Zsófi számára ez volt az egyik legmeghatóbb pillanat:

„Az én férjem azt mondta, hogy férfinek szerinte nincs helye a szülőszobában. Ne haragudjak, tudja, hogy szeretném, hogy ha bejönne, de ő nem akar, és nem is gondolja azt, hogy ennek itt van az ideje. Egyszer csak kinyitottam a szememet, láttam, hogy nyílik az ajtó, és jön be. Azt mondta, hogy itt a helyem. Akkor nagyon sírtam.”
 

Na de kire hasonlít legjobban a pici Mendel a család szerint? A Fókusz riportjából ezt is megtudhatod:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#szabó zsófi#születés#kisbaba#kórház#szülőszoba#Fókusz

Címlapról ajánljuk