Celebklub

Nem hiszed el! Szabó Zsófi megmutatta kisfiát!

rtl.hurtl.hu

2018. január 11. 8:24

A műsorvezető élete teljesen megváltozott, mióta édesanya lett. A boldogsága árad a közösségi oldalairól, mégis, eddig még senki sem láthatta a kicsit. Most azonban feltöltötte az első képet Mendelről.

Zsófi december negyedikén jelentette be az Instagram oldalán, hogy megszületett első gyermeke, akinek férjével a Mendel nevet választották. A kis családról már akkor megosztott egy édes fotót, azonban arra mindig ügyelt, hogy az apróság arca ne látszódjon.

 

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on


Persze, az érzéseit nem tartotta magában:

„Számomra 13 napja megszűnt a külvilág, mert megbabonázott a csodálatos gyermekem.” – írta akkor.


Most viszont egy igazán csodás és gyönyörű képet posztolt – a rajongói nagy örömére –, amin végre mi is láthatjuk a cuki Mendelt. A fotón édesanyja tartja a kezében a pindúrt, nézzétek csak, milyen édesek:

 

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on


Zsófiék karácsonya is óriási szeretetben telt, hiszen végre hárman ülhettek a karácsonyfa körül. Amúgy is igazán fontossá vált két évvel ezelőtt Zsófi életében ez az ünnep, hiszen akkor szenteste kérte meg a kezét a párja, most pedig már tényleg teljes a boldogságuk.

A műsorvezető a babázás mellett azért szakított egy kis időt a Story Extrára is, hiszen éppen tegnap jubileumi adásához érkezett a műsor: 500. alkalommal gyűjtötték össze nekünk a legfrissebb sztárhíreket.

Zsófi pedig szívesen nézte vissza az elmúlt adások legszebb és legviccesebb pillanatait!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabó zsófi#mendel#kisbaba#baba#anyaság

Címlapról ajánljuk