Celebklub

Hatalmas bébibumm - Érkeznek a sztárbabák!

rtl.hurtl.hu

2018. január 11. 10:37

Gólyahírben gazdag évnek nézünk elébe, hiszen idén több hazai és külföldi sztár is anyai örömök elé néz. Lássuk, hogy kik ők!

Katalin hercegnő például már a harmadik gyermekét várja, Eva Longoria pedig az első babájával várandós, ráadásul a Kardashian családba is bekopogtat majd a gólya, méghozzá háromszor is!

Na de evezzünk hazai vizekre, hiszen szerencsére itt is lesz jócskán bébibumm! Kapócs Zsóka például már a nyolcadik hónapban jár, és hatalmas a boldogsága, hiszen hat év próbálkozás után sikerült teherbe esnie. Farkasházi Rékával is madarat lehetne fogatni, aki már a harmadik babájával várandós.

A Válótársak színésznője, Földes Eszter pedig közösségi oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt, hogy gyermeket vár férjével, Lovasi Andrással:

„Már alig vártuk, hogy elmondhassuk Nektek a nagy hírt, kisbabánk lesz. Boldogságunk határtalan! Legközelebb hárman jelentkezünk, amikor eljön az ideje! Eszter&András”
 

Sőt, megyünk is tovább, hiszen Kardos Eszteréknél is beköszön hamarosan a gólya. A Barátok közt egykori szereplője másfél hónap múlva hozza világra első gyermekét, és már alig várja, hogy magához ölelhesse a picit.  

Kívánunk előre is sok boldogságot a sztáranyukáknak! Egyébként láttad már Szabó Zsófi kisfiát?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#kardos eszter#eva longoria#kapócs zsóka#kardashian#földes eszter#farkasházi réka#baba#babavárás#kismama

Címlapról ajánljuk