Celebklub

Hallgasd meg velünk az új Justin Timberlake dalt!

rtl.hurtl.hu

2018. január 5. 14:10

A héten már rákattantunk a témára, hogy hamarosan új JT zenére táncolhatunk, és nem is kellett sokat várnunk az első számra. Gyertek, megérkezett a „Filthy”!

Ez az év tényleg Justin Timberlake éve lehet? Egyelőre úgy tűnik, hogy igen! A héten már kaptunk tőle egy eléggé személyes hangvételű videót – benne feleségével, Jessica Biellel és kisfiával –, amelyben bejelentette, hogy február 2-án új albummal jelentkezik, „Man of the Woods” címmel.

Ez már a soron következő negyedik önálló lemeze, és az egészet még megfejeli egy Super Bowl fellépéssel is. Ennél jobb promót és beharangozót el tudtok képzelni?

Addig azonban még van pár napunk, de nem kell aggódni, péntek reggel óta az egész világ a legújabb dalára csörög, hiszen máris kijött a Filthy!

Eléggé szürreális videóklipet kaptunk hozzá, amit Mark Romanek rendezett, és az énekes Steve Jobs előadásait megidézve jelenik meg a képkockákon, miközben bemutat egy robotot a közönségnek. Természetesen a JT-től már megszokott táncmozdulatok sem maradnak el!

A funky slágernek ígérkező számot tényleg jó hangosan kell meghallgatni – ahogyan azt Justin is javasolta minden posztjában –, és akkor garantált lesz a katarzis.

Nézzük is a Filthy friss klipjét:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#justin timbarlake#premier#dal

Címlapról ajánljuk