Celebklub

Kabát Peti a dzsungel után, Jamaicát is meghódította

rtl.hurtl.hu

2018. január 4. 11:07

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese és párja, Adri úgy döntöttek, hogy az újévet egy fehér homokos strandon szeretnék köszönteni. Persze, nem ők voltak az egyedüliek, akik maguk mögött hagyták kis hazánkat.

A hagyományos hazai bulizás, pezsgőzés és éjféli koccintás most nem minden sztárunknak „jött össze”, hiszen rengetegen döntöttek, hogy inkább utazással szeretnék köszönteni 2018-at.

Zimány Linda és Dukai Regina is Amerikát választották úticélul. Linda Los Angelesben ünnepelt – majd a rövid látogatás után gyorsan tovább is állt, hogy megnézhesse magának Las Vegas forgatagát –, Regina viszont inkább a keleti part mellett tette le a voksát, és New Yorkban fagyoskodott.

 

A post shared by Linda Zimany (@lindazimany) on

 

A post shared by Regina Dukai (@reginadukai) on


Mások sokkal egzotikusabb nyaralásra vágytak, és meg sem álltak a napsütötte tengerpartokig, ahol a forró homokban sétálgatva süttették magukat. Miközben a Schobert házaspár titokzatos helyekről posztolta az idilli, családi fotókat, Debreczeni Zita és férje, Gianni nem rejtőzködtek a követőik elől. Megannyi csodás képet tettek ki a közösségi oldalaikra, amelyek mindegyike Mexikóban készült.

Nézzétek csak:

 

A post shared by ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) on

Kabát Petiék sem bujkáltak, ők Jamaicát választották, ahol nem volt egyszerű eldönteniük, hogy miket is csináljanak: Peti ugyanis nagy henyélő hírében áll, ha a nyaralásokról van szó, Adri viszont sokkal jobban szeret már kora regggeltől aktívkodni.

A közös élményekből és természetesen a meghitt fotókból így sem volt hiány, sőt Petiéket még a kalandok sem kerülték el, hiszen egyszer még egy kiömlött vécével is meg kellett küzdeniük.

De milyen terveket dédelget az újévre?

„Suliba szeretnék elmenni, visszamegyek valószínű nyáron Újpestre, de nekem a tévé nagyon-nagyon tetszik, jól éreztem magam a Celebben. Úgyhogy, ha tudnék szerepelni és mondjuk egy Sebestyén Balázsnak az utódja tudnék lenni…” – mesélte.


Ha még tovább szeretnétek nézegetni, milyen meseszép helyeken köszöntötték 2018-at sztárjaink, akkor nézzétek meg a Story Extra riportját:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#zimány linda#dukai regina#debreczeni zita#nyaralás#újév#2018#tengerpart

Címlapról ajánljuk