Celebklub

Istenes Bence őszintén vallott az apaságról!

rtl.hurtl.hu

2017. december 19. 15:15

Bencéről már jó ideje tudjuk, hogy odafigyel a közösségi oldalaira. Olyannyira, hogy saját vlogjában a családjáról készít édes kis videókat. A legújabban bemutatja, milyen is volt hat napig egyedül lenni a kis Natannal.

A műsorvezető nem véletlenül nyerte el kétszer is egymás után a Legjobb Social Médiaszereplőnek járó gömböt a Cometen, hiszen óriási figyelmet fordít a közösségi oldalaira. Beszéljünk akár az Insta-posztjairól, vagy a sokkal nagyobb munkát igénylő videóiról: mindegyikben igyekszik valami szépet mutatni a rajongóinak, miközben a legjobb minőségre törekszik.

Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy hazugság lenne, amit az oldalain találunk, egyszerűen számít neki annyira az adott poszt, hogy minél nagyobb figyelemmel szerkessze meg.

Ráadásul Bence nem fél közel engedni magához a követőit, hiszen rendszeresen készít videókat – vlogokat – a családjáról. Volt már itt szó lánykérésről, új munkahelyről vagy csak egy aranyos délutáni Adélos nevetgélésről, sokféle témát dolgoz fel.

A legutóbbi viszont talán az egyik legszemélyesebb, hiszen Bence minden pillanatát rögzítette, ahogyan kisfiával ketten – kivételesen anyától távol – töltenek el együtt majdnem egy egész hetet.

Pelenkázás, etetés, esti gyümi-játék, hajnali kakaó járat és persze videóchatelős-fürdetős bohóckodás anyával. Édes pillanatok és még annál is őszintébb gondolatok! Bence ugyanis ebben a videóban mesélt először Adél kismamaságáról, az apaságról és a végtelen örömről, hogy végre született egy kisfia.

„Életemben az volt a legszebb pillanat, amikor a gyerekem megszületett. Egyszerűen fantasztikus. Olyan érzés… annál nincs szebb érzés a világon!” – meséli a videóban.


Nemcsak ebben a témában nyílt meg a kamera előtt, hiszen az RTL Klubon futó riportműsorban, Az első 20 évünkben mesélt egy kicsit a műsorvezetői múltjáról is, sőt még az is szóba került, miért is annyira féltékeny Sebestyén Balázsra.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#istenes bence#apaság#csobot adél#comet

Címlapról ajánljuk