Celebklub

Istenes Bence újra varratott!

rtl.hurtl.hu

2017. december 13. 12:52

A műsorvezető izgalmas napokon van túl, hiszen együtt vezették a Cometet szerelmével, Csobot Adéllal, ahol ráadásul győzött is, sőt még egy újabb tetkó is a testére került. Szerintetek mi lehet?

Múlt héten minden a 2017-es Comet díjátadóról szólt, ahol rengetegen buliztak és persze várták, kik vihetik haza a gömböket a különféle kategóriákban. A gála különlegessége pedig nem volt más, mint hogy Adél és Bence most először együtt vállalkoztak arra, hogy műsort vezessenek, amit imádtak.

A Story Extrát még a kulisszák mögé is bevitték egy kicsit, ahol nemcsak arról meséltek, hogy milyen együtt a színpadon állni, de a közös készülődésbe és izgulásba is beleshettünk:

Ha ez az élmény nem lett volna elég, Bence még egy gömbbel is gazdagabb lett, hiszen ő nyerte meg a Legjobb Social Médiaszereplő díját (idén is). Az öröm óriási volt, nem véletlen: Bence nagyon odafigyel a közösségi oldalaira, a Comet alatt is szakított rá időt, hogy élőzzön a követőinek.

„Waaaaahhh zseniálisak vagytok, nagyon köszönöm a rengeteg szavazatot 💙💙💙💙 Lehet vásárolni követőket, fel lehet turbózni egy oldalt vicces mémekkel, de tavaly és idén is bebizonyítottátok, h mi vagyunk a legbrutálisabb közösség!!! Hálás vagyok Nektek”

Meg lett tehát az eredménye a nagy odafigyelésnek, a szépen megkomponált képeknek és a személyes videóbejegyzéseknek is.

Azonban a Comet-boldogság mellett egy másik nagy dolog is jött Bence életébe: úgy döntött, itt az ideje egy újabb tetoválással bővítenie a gyűjteményét:

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

„Elkezdtük szétvarrni a másik kezemet is!” – írta az Instán.


Kíváncsian várjuk, hogy milyen motívumok kerülnek majd a bőrére, és persze arra is, hogy milyen nagyságban. Gondoljunk csak Adam Levine-re, aki szintén nagy tetkó fan és emiatt is határozta el, hogy ő bizony az egész hátat megrajzoltatja, sőt szerelmét és kislányát is magára varratta. Emlékeztek még?

Szerintetek Bence bevállalna egy ekkora tetoválást? Addig is, amíg ez kiderül, nézzétek meg, milyen is volt a 2017-es Comet díjátadó:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#istenes bence#csobot adél#comet#győzelem#tetoválás#tetkó

Címlapról ajánljuk