Celebklub

Posztolj úgy, mint Istenes Bence!

rtl.hurtl.hu

2017. december 5. 17:47

A műsorvezető is jelölt az idei Cometen, de nézzük most meg közelebbről, miért annyira fontos jelenség ő a közösségi médiában is.

Bence idén a Legjobb Social Média Szereplő kategóriában versenyez a Comet gömbért, ahol olyan nevek kerültek még a „kalapba”, mint Sebestyén Balázs, Hosszú Katinka, Kasza Tibor és Majka. De mit gondol Bence erről az egészről?

A műsorvezető nagy hangsúlyt fektet minden egyes posztjára, beszéljünk akár az Instagram fotóiról vagy éppen a vlogjára elkészített videóbejegyzéseiről. Mindegyik mögött óriási munka és odafigyelés pihen.

„Nagyon sok energiát fektetek ezekbe az oldalakba. Szerintem, talán mondhatnám azt, hogy ez a leghitelesebb és legönazonosabb felülete egy médiaszereplőnek, egy közszereplőnek.”
 

Azonban ezen a ponton felmerül: mennyire lehet elhinni, amiket látunk ezeken a platformokon? Minden igaz, amit kitesznek sztárjaink?

Bence szerint attól még, hogy valaki kitesz egy szép képet, nem jelenti azt, hogy hazudik is vele. Bence kifejezetten a saját életét akarja megmutatni a követőinek: nem akar egy hamis képet kialakítani magáról az oldalain. Azon viszont mindig dolgozni kell, hogy igényes legyen minden, amit kitesz.

„Figyelek arra is, hogy milyen képeket teszek ki, próbálom szépen megcsinálni, komponálni, aztán egy kicsit megfényelni. A vlog ugyanez, a vloggal rengeteg munka van: nyilván ki kell találni, hogy miről szóljanak azok a tartalmak.”
 

Az viszont érdekes, hogy a követőket nem is az érdekli, ha valakivel valami rossz történik, Bence is megfigyelte, hogy „az embereknek a szeme a szépet szereti”.

Persze a vlogban egy képnél mélyebben is bepillanthattunk Bence és Adél, valamint kisfiuk életébe. Így esett például az is, hogy mindenki megtudta, hogyan kérte meg Bence párja kezét, vagy hogy hogyan is ébredezik együtt a kis család.

Szavaztatok már a Comet idei jelöltjeire? Itt mindegyik kategóriát megtaláljátok!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#istenes bence#comet#poszt#posztolás#social média#jelölt#csobot adél

Címlapról ajánljuk