Celebklub

Tóth Gabi megható bejegyzése garantáltan könnyeket csal a szemedbe

rtl.hurtl.hu

2017. november 14. 15:00

A 2017-es Comet legjobb női előadó kategóriájában jelölt Tóth Gabi évekkel ezelőtt önzetlenül segített egy embertársán, aki egy hat hónapos babát hordott a szíve alatt.

Tóth Gabi az autójával szállított kórházba közel egy évtizede egy hasi fájdalmakkal küszködő kismamát, és ezzel életet mentett. Kilenc évvel az eset után jelentkezett az édesanya, és megmutatta kislányát is, aki akkor a pocakjában növekedett.

"Kilenc évvel ezelőtt a Szegedi úton rosszul lett egy kismama, én meg azonnal kiugrottam a kocsimból, és az út közepén hagytam, mert konkrétan senki nem ment oda segíteni. Beültettem magam mellé, nem akartam a mentőket megvárni, és amennyire gyorsan csak bírtam, bevittem
a kórházba, ahol átadtam őt a dokiknak. Azóta nem igazán hallottam róla. MA jött egy üzenet ezzel a fotóval. Kiderült, hogy a kismamának, aki akkor hat hónapos terhes volt, méhösszehúzódásai voltak, és ha nem kap azonnal méhlazítót, akkor veszélybe kerül a baba élete. Mára ilyen nagylány lett a babából. És most itt sírok. Ezzel pedig azt szeretném üzenni, hogy menjetek oda ti is egyből, ha azt látjátok, valaki rosszul van. Megmenthettek egy életet."

 

Kilenc évvel ezelőtt a Szegedi úton rosszul lett egy kismama, én meg azonnal kiugrottam a kocsimból, és az út közepén...

Közzétette: Tóth Gabi – 2017. november 14.

Ha ma még nem szavaztál Comet-jelölt kedvencedre, akkor irány a cometlive.hu vagy az RTL24 applikáció!

Forrás: Facebook

#Celebklub#rtl#RTL Klub#tóth gabi#comet#facebook#kismama#gyermek#gyerek#baba#segítség#legjobb női előadó

Címlapról ajánljuk