Celebklub

Istenes Bence és Csobot Adél folyton versenyeznek!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 30. 15:00

A szerelmesek újabban vlogbejegyzésekben mutatják be kölni életüket, és bevalljuk őszintén: ráfüggtünk egy picit a videónaplóikra. Legutóbb kiderült: ha a győzelemről van szó, Bence a legnagyobb hazug a világon!

Bencéék körül mindig zajlik az élet, és ez nemcsak amiatt van, mert folyton mozgásban vannak a munka és közös kisfiuk, Natan miatt, de egy csomó izgalmas dolog történik velük az átlagos mindennapokon is.

Az egyik ilyen – és mondhatjuk, legfontosabb –, hogy pár héttel ezelőtt Bence feltette a nagy kérdést, amit minden nő szeretne hallani az életében: megkérte Adél kezét!

A csodás pillanatot is megörökítették egy blogbejegyzésben és a követőikkel is megosztották! A válasz pedig természetesen egy határozott és boldog igen volt.

Nemrég viszont kiderült, hogy a páros imád versenyezni egymással, és ahogy a videójukat néztük, rájöttünk: hiába Bence hangoztatja jobban a győzni akarást, Adélban tökéletes társa lelt ebben (is), hiszen bármit megtennének a nyerésért.

„Mostanában játékmániás vagyok… és mindig én nyerek!” – nevetett Bence.

„Ez nem is igaz, mekkora kamus vagy… Nem őszinte, hazug vagy!” – kontrázott Adél.


Most például egy egyszerű játékon ökörködtek perceken keresztül: énekeltek és a másiknak ki kellett találnia, hogyan folytatódik az adott dal. Bence váltig állította, hogy mindenben ő a legjobb, de Adél csak nevetve kommentálta: ez amúgy sosincs így!


A játék végére egyikük jól be is hisztizett a csalódottság miatt! Tippeljetek ki volt az?

„Bence, úgyis tudja mindenki, hogy én szoktam nyerni..mindig én nyerek ! Ahogyan a legújabb vlogban is!” – írta ki Adél!


Ebből rögtön le is szűrhetitek, hogy ki volt a nyerő az „összecsapásban! Viszont tény, hogy náluk cukibb párost csak nagy nehezen találhatnánk, elég, ha a videó elején tobzódunk, ahol Adél és Natan ágyba vitték „apának” a reggeli kávét!

A nagy romantikázás mellett azonban ne feledjétek, hogy még javában tart a Survivor: minden hétköznap Istenes Bence és a még versenyben lévő versenyzők várnak rátok az RTL Klubon!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#istenes bence#csobot adél#romantika#eljegyzés#blog#vlog

Címlapról ajánljuk