Celebklub

Először mutatta meg kamera előtt kislányát Péter Szabó Szilvi!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 10:45

Az énekesnő kislánya november végén született, mostanra pedig már kilenc hónapos a csöppség. Szilvi először a Story Extrában mutatta meg gyermekét a nagyközönségnek.

Alig egy éve még kismamaként mesélt arról Péter Szabó Szilvi, hogy hogyan élte meg, amikor megtudta, várandós. Mostanra pedig már kilenc hónapos a csemete. Szilvi nem szívesen szerepelteti kislányát a kamerák előtt, de a Story Extra stábjával most mégis kivételt tett:

Igaz, még csak gagyarászva kommunikál a kis Emma, édesanyja mégis megérti őt, akár egyetlen pillantásából is. Ahogy Szilvi elmondta, rengeteg segítséget kapott a kezdeti időkben, és ugyan eleinte még neki is furcsa volt az újdonsült anyaszerep, mostanra belejött a szülői feladatok ellátásába. Szerencséje van gyermekével, mivel igazi kisangyalként viselkedik, ráadásul még a zenéért is odavan. Ha például az énekesnőnek stúdióba kell vonulni, előszeretettel viszi magával lányát is, mivel Emma könnyedén elszundít anyukája hangjára. Koncerten azonban még csak kétszer volt, és Szilvi nem is szeretne rendszert csinálni a fellépéslátogatásokból, mivel a gyermek nyugalmának biztosítása a legfontosabb számára.

 

„Olyan ez az év nekem, mint egy igazi kiteljesülés!”

 

Mondta Péter Szabó Szilvi, aki amellett, hogy az anyai lét örömeit élvezi, énekesnői karrierje jubileumát is ünnepeli az idén. Ugyan állítása szerint nem teljesen felhőtlen az élete, azért mégis igyekszik a lehető legjobban végezni a dolgát. Legújabb dala februárban debütált, és folyamatosan jár koncertezni is. Azért a sok munka és az anyai teendők között néha talál egy kis időt pihenni is. Pár héttel ezelőtt például a Hungaroringről posztolt egy képet - feltehetően az idei Magyar Nagydíjon vett részt – ahol többek között ott volt az X-Faktor újdonsült mentora, Radics Gigi, és a túlélő show (Survivor) műsorvezetője, Istenes Bence is

Forrás: Instagram

#Celebklub#RTL Klub#rtl#péter szabó szilvia#kisbaba#baba#gyermek#story extra#énekesnő

Címlapról ajánljuk