Celebklub

Bréking: Chris Brown részletesen elmesélte, hogyan verte meg Rihannát!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 16. 15:52

Megdöbbentő részleteket árult el a rapper!

A szörnyű esetről, mely 2009-ben megrázta az egész világot, Chris maga mesél egy róla készült videóban. Rihannát akkor úgy megverte a férfi, hogy kórházba kellett vinni az énekesnőt, Brownt pedig öt év próbaidőre hat hónap közmunkára ítélték.

 

 

A rapper most úgy döntött, a világ tudtára adja, mi is történt azon az ominózus estén. Mint kiderült, az egész balhé még az akkori Grammy-gála előestéjén tört ki, mégpedig egy lány miatt. A partin ugyanis meglátta azt a nőt, akivel még régebben Brown kavart, így Rihannában féltékenység támadt.

Később már a kocsiban ülve az énekesnő annyira kiakadt, hogy elkezdte rugdosni, ütlegelni a rappert, aki végül ököllel arcon csapta a barbadosi lányt. A civakodás során Chris megharapta kedvesét, akit szintén nem kellett félteni, ha verekedésről volt szó.

Az énekes azt is bevallotta töredelmesen, hogy az incidens után már nem számított mit tesz, Rihanna soha többé nem tudott benne bízni.

„Még mindig szeretem Rihannát, de őszinte leszek: veszekedtünk, megütöttem én őt, megütött ő engem, de sosem voltunk rendben. Mindig eljutottunk egy olyan pontra, ahol azt kérdeztük: mi a sz*rt művelünk?”


Chris mára rettentően megbánta az incidenst, és megfogadta, soha többé nem emel kezet egyetlen nőre sem.

forrás/képek: Blikk, Tumblr
#Celebklub#kapcsolat#szerelem#szenvedély#balhé#rihanna#chris brown#vallomás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk