Celebklub

Meríts erőt Varga Izabellától!

rtl.hurtl.hu

2017. július 26. 11:54

A Barátok közt Nórája amellett, hogy folyamatosan frissíti közösségi oldalait, rajongóira is különös gondot fordít. Mindezt megható és lélekerősítő üzenetekkel teszi. Összegyűjtöttünk nektek most néhányat, amitől garantáltan jobb kedvre derültök!

Varga Izabella nagyon fontosnak tartja a lélek ápolását, éppen ezért számtalan pozitív gondolatot osztott már meg oldalain. A hatás nem marad el, ugyanis egyre többen szeretik az egyébként bomba formában lévő színésznőt, akinek mindig van egy kedves mosolya és szava a rajongókhoz

„Öt centire vagyunk egy hatalmas, villogó, zsúfolt képernyőtől, ami állandóan változik - és ez a kép az életünk. Tennünk kell egy lépést hátra, majd még egyet, és nyugodtan maradni, hogy befogadjuk, ami kirajzolódik a vásznon, és átlássuk a teljes képet. (Pico Iyer)”

"Fordítsd az arcod a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül.” (Helen Kelle)”

 


Az is lenyűgöző, ahogyan vállalja önmagát. 40 év fölött bizony már sokan titkolják korukat, ő azonban büszkén megosztja mindenkivel:

„A Vajdaságban születtem, s mivel ott április 4. nem volt ünnepnap, kiskoromban meg voltam győződve róla, hogy miattam jelölik a magyar naptárak pirossal. 4. hó 4.-én születtem, és 44 éves lettem. Mondanom sem kell, hogy a négyes a szerencseszámom...”

 


Zárógondolatként:

„Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk. (L.L.H.)”


Egy biztos, a Barátok közt színésznője eszerint éli mindennapjait!

Izabella egyébként fest is, ráadásul nem is akármilyen festményeket! Ha érdekelnek a művésznő alkotásai, kattints a videóra!
 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#varga izabella#Barátok közt#pozitív#gondolatok#közösségi oldal#szeretet#divat#színésznő

Címlapról ajánljuk