Celebklub

Megrázó felvétel: Zokogva hívtak segítséget Chester Benningtonhoz

rtl.hurtl.hu

2017. július 25. 14:40

A Linkin Park frontemberének hirtelen bekövetkezett halála óta a világ a mai napig nem ocsúdott fel a váratlanul jött tragédiából. Az énekes öngyilkossága gyászba borította a rajongókat, és egyszóval mindenkit – hiszen ki ne tudna eldúdolni egy-egy Linkin Park dalt?

Habár Chester alkohol- és drogproblémákkal küzdött, a július 21-i boncolást követően a halottkém egyértelművé tette: a frontember nem állt drogok befolyásolása alatt, mikor felakasztotta magát. 

A tragikus estéről a rendőrség egy telefonbeszélgetést hozott nyilvánosságra, amiben Chester sofőrje értesíti a hatóságot a történtekről. Talinda (Chester felesége) és a házvezetőnő zokogása kiszűrödik a háttérből. 

Az együttes szívszorító levélben vett búcsút az énekestől:

“Talinda és a gyerekek hálásak mindazért, amit neked köszönhetnek, és tudnia kell a világnak, hogy te voltál a legjobb férj, fiú és apa: a család sohasem lesz teljes nélküled.”

 

Az együttes egy közleményt is kiadott a One More Light North American turnéjukkal kapcsolatban, miszerint a közelgő koncerteket lemondják. 

Több hazai és külföldi híresség is búcsút vett az énekestől, és azóta mások is kinyilvánították részvétüket, többek között a OneRepublic, a Nickelback vagy az Imagine Dragons. 

Szerencsések lehettek azok, akik az idei Volt Fesztiválon élőben csodálhatták meg a nagyszerű énekest, aki nélkül a Linkin Park sohasem lesz többé ugyanaz. 

Forrás: Facebook, Mirror, Independent
#Celebklub#rtl#RTL Klub#linkin park#chester bennington#halál#gyász#telefon#Videó#búcsú

Címlapról ajánljuk