Celebklub

Újra együtt vannak a VV szerelmesei!

rtl.hurtl.hu

2017. július 24. 8:46

A villa lakóinak kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a srác kitartóan ostromolta szíve választottját, aminek meg is lett az eredménye. Az akkor még kapcsolatban élő lány végül beadta a derekát a hősszerelmes vetélytársának.  

Miután kiestek a játékból, a kapcsolatuk szerencsére nem ért véget, ugyanis eljött a várva várt pillanat, amikor a villa falain kívül, kamerák nélkül is együtt lehettek. Közösségi oldalaikon rendszeresen tudatták a nagyvilággal, hogy milyen boldogok együtt, mígnem májusban jött a hidegzuhany: szakított az álompár.

A rajongók többsége biztos, hogy csalódott volt a hír hallatán, viszont az is biztos, hogy sokan esélyt láttak az egykori valoságshow-hősök elcsábítására. Az ő reményük azonban most elszállt, ugyanis VV Dina és VV Lóri újra egymásra talált!

 

"Újra együtt! A szakításunk után, és úgygondolom mindkettőnk nevében beszélek, nagyon sokat gondolkodtunk a kettőnk kapcsolatán. Sokat gondolkodtam/gondolkodtunk azon, min kéne változtatni, hogyan is kéne jobbá tenni ezt a kapcsolatot. Végül arra a döntésre jutottunk, hogy jobb együtt lenni, mint egymás nélkül. #love #together"

 

 

A post shared by VV Dina (@dinahornyak) on

Forrás: Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#ValóVilág#vv8#vv lóri#vv dina#szerelem#kapcsolat#szakítás#újrakezdés

Címlapról ajánljuk