Celebklub

Pumped Gabo: „Azért heti egyszer jól meg****lak!”

rtl.hurtl.hu

2017. július 11. 15:14

A szerelmi korkülönbség szinte már unalomig ismételt, lerágott csontnak számít, most mégis úgy tűnik, hogy az RTL Klub sztárpárosa életét igencsak megkeseríti.

Pumped Gabo és Sebestyén Ági az újdonsült Anikó Show vendégei voltak, ahol a műsorvezető a viharos kapcsolatukról faggatta őket. Ági elmondása alapján a szerelmük látott már szebb napokat, és úgy érzi, a köztük lévő kerek 10 év korkülönbség rövidesen véget vethet szerelmüknek.

Gabo sosem rejtette véka alá a fesztiválok iránti szenvedélyét. Nem véletlen hát, hogy 2 éve a Balaton Soundon bemutatott produkciója hozta el számára az országos ismertséget. Gabo azóta is a fesztiválokat járja: közösségi oldala hemzseg a tivornyázó képektől, és az olykor zavarba ejtő, pikáns videóktól.

Úgy látszik, Ági ezt az életmódot elégelte meg, és állítása szerint a 21 éves Gábor fesztiválozó szenvedélye már nem kielégítő számára. Úgy érzi, elhanyagolja őt, és inkább a haverjaival lóg együtt.


„Te a barátaiddal mentél el szórakozni, neked az volt a kikapcsolódás. Mert én úgymond megfojtottalak a lakásban a szeretetemmel, és akkor te elrohantál bulizgatni.”


Gabo azonban cáfolja kedvese kijelentését, és szerinte Ági a bűnös.


„Az volt ezzel a baj, hogy Ági nem csinált semmit egész nap. Otthon tengette a napjait, és lógatta a lábát, és akkor idegesítette, hogy nem vagyok vele.”


Ági legnagyobb félelme azonban mégis a korkülönbség. Elmondása szerint az előző szerelme is jóval fiatalabb volt nála, és ezért mostanában igyekszik inkább korabeli férfiakkal randizgatni.


„Ő [Gabo] a 21 évesek világát járja. Itt nekem kellene egy idősebb vagy egy komolyabb pasit választanom.”


Mindketten belátják, hogy a szerelem bizony már elmúlt közöttük, ennek ellenére hetente egyszer-kétszer még találkoznak, ugyanis a szex erősen összeköti őket.

Hogy mi lesz a se veled, se nélküled szerelem vége, arra még várnunk kell, de minden jel arra utal, hogy a Nyerő páros és a Pumpedék sztárpárosának közös élete előbb-utóbb külön utakra sodródik.


Nádai Anikó hétfő este faggatta ki őket, amit itt teljes hosszában megnézhetsz:

 


Ha pedig kíváncsi vagy a kulisszák mögötti videóra, azt itt nézheted meg:

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#pumped gabo#sebestyén ági#anikó #show#show#talkshow#nádai anikó

Címlapról ajánljuk