Celebklub

Adele szomorú hírrel szolgált rajongóinak...

rtl.hurtl.hu

2017. június 29. 14:50

Június 28-án ért véget Adele turnéja, és a jelek szerint a jövőben soha többé nem áll színpadra az énekesnő...

Szerdán a londoni Wembley Stadionban lépett fel a világhírű Adele, aki egy kézzel írt levéllel búcsúzott rajongóitól. A 29 éves Grammy-díjas énekesnő a következőket írta a levélben, amit a háttérre vetítettek ki:

"15 hónapig voltunk úton, 18 hónapja jelent meg a 25, és most itt a vége. A turné során bejártuk az Egyesült Királyságot, Írországot, Európát, Amerikát, de Ausztráliába és Új-Zélandra is eljutottunk. A turnézás egy nagyon különleges dolog, de annyira nem az én műfajom... Nagyon szeretem az otthonomat, és az apró dolgokban találom meg igazán a boldogságomat. Az eddigi turnéim szörnyűek voltak, de ez a mostani más volt. Eddig 123 show-t csináltunk végig, és igazán nagy öröm volt ezt veletek átélni. Ezt a turnét csak miattatok csináltam, és azért, hogy azt a hatást érhessem el, amit a kedvenc zenészeim rám gyakoroltak egy-egy élő koncert során. Továbbá azt is szerettem volna, hogy az utolsó fellépéseim Londonban legyenek, mert nem tudom, hogy valaha fogok-e még turnézni. Köszönöm, hogy eljöttetek, és hogy a kedvességetekkel és a szeretetekkel elárasztottatok. Életem végéig emlékezni fogok ezekre a pillanatokra."

Adele végül mindenkit megnyugtatott, azért továbbra is fog dalokat írni.

Az énekesnő koncertjeinek emlékezetes pillanatai közé tartozott egy romantikus és életre szóló eljegyzés, valamint Emily Bamforth felfedezése, aki Adele kiköpött mása. Ha bepillantanál a backstage-be és a kulisszák mögé, nézd meg az alábbi videót!

Forrás: Instagram

#Celebklub#RTL Klub#rtl#Adele#levél#élő#koncert#színpad#búcsú#rajongó#turné#fellépés

Címlapról ajánljuk