Celebklub

Pink turnéra indult, ráadásul a családját is magával vitte!

rtl.hurtl.hu

2017. június 27. 14:37

Az énekesnő sosem pihen, erre tökéletes bizonyíték, hogy még a babázás sem tarthatta vissza attól, hogy újra a színpadon lehessen. Két kicsi gyerekét a hóna alá kapva indult neki legújabb koncertsorozatának.

Legutóbb már elmerültünk Pink családi életében, ami ugyanolyan apró gondokkal teli, mint bármely hétköznapi emberé. A gyerekek közötti féltékenykedés nem egyedi probléma a nagycsaládosok körében, azonban ahogyan arról mesélt, hogyan kezeli nagylánya, Willow szomorkás hangulatát, rájöhettünk: ezen az anyukán semmi sem foghat ki!

Két éves pihenés után most újra előkapta pop-rocker énjét és úgy döntött, ismét akrobatikázni fog a színpadon. Persze, nemcsak szószerint, hiszen a lehengerlő látványvilágú fellépéseihez a bravúros hangja is hozzátartozik.

Most azonban nem egyedül indult neki a hatalmas bulinak: kislányát, Willow-t és – decemberben született – kisfiát, Jameson-t is magával vitte.

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,


Insta kiírásai alapján kellőképpen felpörögve indult neki a nagy kihívásnak: sok-sok kávéval és esélyes álmatlansággal a tarsolyában. Már csak a következő hashtagekre korlátozta a posztjait:

#turnéélet #családibanda #nagyerünk


Azonban a képeket nézegetve kiderül, hogy még sincs teljesen egyedül ebben a „turnés gyereknevelésben”, hiszen kollégái is kiveszik a részüket a babázásból. Az alábbi képen Willow éppen egyik táncosával nyújt, miközben a koncertre próbáltak:

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

„Annyira hálás vagyok, hogy a lányomat ennyire csodálatos, elszánt, erős, tehetséges, gondos, és harcos nők nevelik. Egy egész falu kell hozzá, és édes istenem, nekem ez megadatott!” – írta Pink.


És ha már tudjuk, kikkel utazik a menő énekesnő, akkor arról se feledkezzünk meg, hogy mi is megcsodálhatjuk majd Pinket élőben, hiszen ő lesz az idei Sziget fesztivál egyik sztárfellépője!

Ki tudja, akár a színpadon még nagylányával is találkozhatnak a szerencsések?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#pink#koncert#turné#gyerek#baba#család

Címlapról ajánljuk