Celebklub

Kiss Ádámot még sosem láttuk ennyire elérzékenyülni!

rtl.hurtl.hu

2017. június 16. 14:11

Egy nagyon kedves és meglepően érzékeny posztot osztott meg a követőivel a humorista. Kisslánya most ünnepelte az első születésnapját, amiről a büszke apuka is megemlékezett!

Még meg sem érkezett az apróság, Kiss Ádám rajongói már akkor a humoristával lehettek lélekben, hiszen a közösségi oldalain is megosztotta a boldogságát: apuka lesz! Innentől kezdve pedig végigkövethettük, hogyan is lett leendő apukából igazi édesapa.

Persze, nemcsak a képek és a poszt szövegek meséltek az életükről, de a vicces fellépések is, amelyek a babázás különböző momentumait is felidézték.

Ilyen volt, amikor Ádám a „szédületes élménynek” számító szülésről vagy éppen a gyerekes szülők legnagyobb kérdéseiről és rejtélyeiről mesélt a közönségének.

De akadt itt vicces szoptatási tanácsadó félreértés is:
 


A legfrissebb posztja azonban minden vicctől mentes, és igazán megható. A humorista most elővette az igazi apuka énjét, aki nemcsak egy könnyfakasztóan édes fotót osztott meg kisslányáról és magáról – az első találkozásukról –, de egy igazán megható vallomást is:
 

„Drága kisslányom! (Ha neadjisten 15 év múlva találkoznál ezzel a poszttal!) Ma egy éve tartottalak először a kezemben! Micsoda érzés, micsoda pillanat volt! Ez lett az első közös képünk!! Azt hiszem többet mond bármely szónál! Köszönjük hogy vagy nekünk! Nagyon szeretlek! Isten éltessen!”


Valószínűleg nemcsak mi, de 15 év múlva (sőt előbb is) a most még csak 1 éves Olívia is megkönnyezi majd ezt a cuki kiírást.

Ha szeretnéd egy-két jó poénnal és igazán kacagtató fellépéssel kiheverni az elérzékenyülésedet, akkor látogass el a Showder Klubba, vagy pedig lesd meg Ádám legjobb poénjait itt!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#kiss ádám#Showder Klub#apuka#megható#baba#születésnap

Címlapról ajánljuk