Celebklub

Kulisszatitkok: ezeket biztos, hogy nem tudtad a dzsungel realityről

rtl.hurtl.hu

2017. június 12. 9:35

Szabó Zsófi, Molnár Andi és Puskás Peti mesélt Annának és Mikinek a Reggeliben személyes tapasztalataikról és élményeikről, amiket a vadonban szereztek. A Story Extra műsorvezetője és az X-Faktor mentora olyan belső információkat árultak el, amik hasznosak lehetnek az idei vállalkozó szellemű bátor celebek számára.

Az biztos, hogy rendesen megedzették a sztárokat a valóságshow előző évadjai, de ennek ellenére mindenki visszavágyik a dzsungelbe. Zsófi szerint nem lehet felkészülni arra, ami ott vár majd az elszánt versenyzőkre, ám mégis azt tanácsolja, hogy lazán álljanak a feladatokhoz, és ne görcsöljenek rá, mint ahogy ő tette korábban.


A műsorvezető bevallotta, hogy a fürdés szörnyű élmény volt számára, ami nem is csoda, hiszen az ő csapatának hideg vízzel kellett tisztálkodnia, ráadásul Aurelio meztelenül pancsolt azon a helyen, amit sztárjaink ivóvízforrásnak használtak.


A házigazdák egy igen praktikus dologra is kíváncsiak voltak: vajon hogyan szőrtelenítenek a celebek a vadonban? Zsófitól pedig megtudhattuk, hogy a lányok többsége a patak partján küzdött meg ezzel a problémával, ő viszont erre nem volt hajlandó…


Puskás Peti pedig beismerte, ő nem gondolta, hogy tényleg ennyire kemény lesz majd a dzsungelben, de a harmadik napra kénytelen volt belátni. Az X-Faktor mentorának az volt a legcsodálatosabb élménye, amikor egy sziklafalról kellett leugrania, de valószínű, hogy nem ez volt a legmaradandóbb számára: az énekes azt hitte, hogy csak a stáb ijesztgeti őket, majd meglátta az állatokat…

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#puskás-dallos peti#molnár andi#szabó zsófi#Celeb vagyok, ments ki innen!#dzsungel#valóságshow

Címlapról ajánljuk