Celebklub

Nádai Anikó smink nélkül és kócos hajjal bulizott

rtl.hurtl.hu

2017. június 6. 10:15

Nádai Anikó az utóbbi időben rengeteget dolgozik legújabb műsorán, a pünkösdi hosszú hétvégén azonban a műsorvezetőnőnek is volt ideje lazítani.

Nádai Anikó május 29-én jelentette be közösségi oldalán, hogy július 3-án debütál önálló talk show-ja, az Anikó #show!

"Végre elmondhatom milyen boldog vagyok!!! Ma a Reggeliben mesélhettem arról, hogy egy hatalmas lehetőséget kaptam az RTL Klub-tól és július 3-án, az RTL Goldon elindul első, önálló műsorom az Anikó #show. Életem egyik legnagyobb kihívása lesz. Nagyon nagy lelkesedéssel és izgalommal várom. Remélem Ti is annyira fogjátok szeretni mint én!"

 

Kattints a képre és less be az Anikó #show stúdiójába!

 

 

Június első napján az RTL Gold új műsorának image fotózásán jártunk, ahol Nádai Anikó elmesélte, hány adásfelvételen van túl, és megosztotta velünk eddigi élményeit is. Az Anikó #show háziasszonya őszintén bevallotta, hogy bár vannak olyan történetek, amik nagyon megérintik, igyekszik belehelyezkedni a sztorikba, és megosztani a talk show vendégeivel személyes tapasztalatait.

 

 

Bár Anikó sokat forgat, a háromnapos hosszú hétvégén volt ideje lazítani. A műsorvezető Facebook-oldalán osztotta meg követőivel, hogy kisfiával, Patrikkal Halász Judit koncerten járt a Gyerek Szigeten...

 

 

Halász Judit koncerten ???????????? ☀️ #halaszjudit #azelsokoncert #gyereksziget #anyasohanemfarad #patrikanyukaja

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

 

...de a fiatal anyuka nemcsak koncertezett, napozásra is szakított időt, hiszen mi nők jól tudjuk, hogy a napozás nemcsak gyönyörű barnaságot kölcsönöz, de pihentetően hat a testre és a lélekre egyaránt.

 

 
Forrás: Instagram, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#RTL Gold#műsorvezető#patrik#szülő#koncert#anikó #show

Címlapról ajánljuk