Celebklub

Tanulj meg jógázni a Showder Klubosokkal!

rtl.hurtl.hu

2017. május 30. 16:27

A humorshow fellépőire mindig számíthatunk, ha egy kis nevetés után sóvárogna a szívünk, mostantól ráadásul önálló esteken ismerhetjük meg őket még jobban. Gondoltad volna például, hogy Hajdú Balázzsal tornázhatsz?

Hétfő esténként az RTLII-n mindig új Showder Klub adások várnak a lelkes rajongókra! A legutóbbiban ráadásul beleshettünk egy kicsit Hajdú Balázs világába, hiszen a megszokott Showder Klub mellett most önálló esteken is találkozhatunk a humoristákkal.

Most Balázson volt a sor, hogy a Szomszédnéni Produkciós Iroda után ő is egyedül nyűgözze le a közönséget!

A „Lassan mondom el” című előadásán először saját fotógyűjteményét előkapva mesélt egy kicsit magáról és az életéről, majd ezután jöhettek a sztorik, a poénok és a meglepő kis történetek!

Kezdjük is el a találgatások sorát!

Gondoltad volna, hogy a humorista – azon túl, hogy megnevettet másokat a színpadon – fiatal elméket palléroz egy gimnáziumban? Pedig de! Hogy miért és hogyan? Mesélje el inkább ő!

Persze, meglepő sztorik a családjáról is akadtak, hiszen nem Balázs az egyetlen, akinek érdekes mániái vannak: édesanyja és édesapja megannyi vicces sztori alanya lett a fellépése közben!

Na és azt sejtetettétek, hogy Balázs nemcsak jógázásra, de meditálásra adja a fejét? A humorista egyszer vett egy meditációs elvonuláson, azonban a tibeti mantrák mormolgatása nem kötötte le megfelelően, amivel kissé kizökkentette a szerzeteseket. Hogy mit is jelent az, hogy magyar buddhista? És milyen az, amikor Balázs jógázni kezd?

Nézd meg Hajdú Balázs fellépését!

Ennyi nem elég? Akkor látogass el a Showder Klub oldalára, ahol nemcsak a teljes adásokat nézheted vissza, de a fellépők legjobb poénjait is!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#Showder Klub#hajdú balázs#önálló est#poén#humor

Címlapról ajánljuk