Celebklub

Ariana Grande összetört! Visszavonul a terror koncert miatt?

rtl.hurtl.hu

2017. május 23. 11:15

Az énekesnő tegnapi manchesteri koncertjén történt robbantás, aminek következtében többen megsérültek, valamint halálos áldozatokat is követelt a támadás. A tiniikon ezek után úgy döntött, egy időre felhagy a zenéléssel!

Az Egyesült Királyságban koncertezett Ariana Grande, amikor is helyi idő szerint 11-kor, terrortámadás érte a Manchester Arénát.

A szörnyű esetnek 22 halottja és legalább 50 sebesültje lett, az énekesnő pedig rövid Twitter üzenetben nyilvánított részvétet, valamint fejezte ki sajnálatát és megdöbbenését:

„Teljesen összetörtem, a szívem legmélyéből sajnálom. Egyszerűen nincsenek szavaim.”

Mindezek után nem csoda, hogy a fiatal sztár, akinek rajongói között rengeteg gyerek, fiatalkorú található, úgy döntött, inkább felfüggeszti a turnéját. Így pedig a csütörtöki londoni koncertje is teljesen biztos, hogy elmarad. De a lengyel, német, belga és svájci közönség sem láthatja fellépni Grandét!

Azonban nemcsak az énekesnő, hanem több sztár is kifejezte a részvétét, ahogyan Ariana Grande felé is megerősítették támogatásukat.

Demi Lovato például, imádkozik az elhunyt rajongók lelkéért, ahogyan Manchester lakosaiért is.

Taylor Swift pedig a következőket posztolta Instagramjára:

„A gondolataim, imáim, könnyeim, mind azok körül forognak, azokért szólnak és azokért hullanak, akik érintettek a tragédiában.”

Justin Timberlakea részvétnyilvánítás mellett, arra is felhívta a figyelmet, hogy jobban oda kell figyelnünk egymásra és jobban kell szeretnünk egymást.

Lordeszintén megemlékezett a borzalmakról:

„Minden zenész rosszul és felelősnek érzi magát a ma este miatt. Ez a legrosszabb rémálma mindenkinek. Minden szeretetemet küldöm Manchester-nek és Ari-nak!”

Ahogyan aThe Rolling Stones zenekar is ledöbbent a tragikus hír hallatán:

„Az egész zenekar mélyen megrendült a hallottaktól, a rettenetes eseménytől Manchester-ben, részvétünket küldjük, minden érintetnek!”

Ha további részletek érdekelnek, kattints ide!

Forrás: ew.com
Képek: Instagram.com/Twitter.com
#Celebklub#RTL Klub#rtl#ariana grande#koncert#rajongók#sebesültek#halál#turné#visszavonulás#részvét#sztárok#manchester

Címlapról ajánljuk