Celebklub

Miley Cyrus sírva tért vissza a színpadra!

rtl.hurtl.hu

2017. május 22. 13:34

Ha az elmúlt években valamit megszokhattunk az énekesnőtől, azok biztosan a karakán és polgárpukkasztó fellépései voltak. Ehhez képest az új Miley visszafogottan, mégis könnyek között énekelt a közönség előtt.

Hova tűnt az őrült és kiszámíthatatlan Miley, aki meztelenül lovagolt meg, egy ide-oda ingázó óriási golyót, kalapácsot nyalogatott, drogozott és szélsőségesen viselkedett a koncertjein? Évekig tartott a Cyrus-tombolás és minden egyes díjátadó rendezője jól tudhatta: ha az énekesnő fellép az eseményen, tutira akad majd némi kisípolni való.

Ez az imidzs azonban most úgy néz ki, lecsengett! Eltörlődött, ugyanúgy ahogy a Disney-s múlt is kikopott az énekesnő profiljából, aki nemrég új dallal tért vissza a zenei palettára. A „Malibu” bevallottan vőlegényéről, Liam Hemsworth-ről szól, és nagyon úgy tűnik, hogy a fiú visszahozta a nyugodt és érzelmes Miley-t az életünkbe.

A szerelmes dal klipje is erről az érzékenységéről árulkodik!

Nem is meglepő, hogy egy mostani interjújában az énekesnő őszintén bevallotta: nem egy sokkoló húzását megbánta, köztük a Wrecking Ball című dalához készült klipjét is !

„Az olyasmi, amit sosem tűntethetsz el. Meztelenül hintázni egy bontógolyón… ez örökké élni fog. Ha ezt egyszer megtetted, örökké meglesz. Ezt sosem vonhatom vissza. Mindig én leszek a pucér lány a himbálózó golyón. Az a rémálmom, hogy ezt majd lejátsszák a temetésemen.”


A nagy pálforduláshoz hozzátartozik, hogy a vasárnap este tartott Billboard díjátadón is egy teljesen új önmagát hozta, amikor előadta – nagyközönség előtt most először – az új dalát. Az előadás vége felé, amikor a közönség őrjöngeni kezdett, az énekesnő annyira elérzékenyült, hogy a könnyeivel küszködve próbálta kiénekelni a hangokat.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#miley cyrus#sírás#könnyek#fellépés#billboard

Címlapról ajánljuk