Celebklub

Ezt látnod kell! VV Soma élete egyetlen videóban!

rtl.hurtl.hu

2017. május 22. 13:00

A ValóVilág powered by Big Brother győztese videóblogot indít! "Ezzel a videóval nem az volt a célom, hogy menj el gyúrni, és jelentkezz egy valóságshow-ba, hanem hogyha van egy álmod, menj el és küzdj meg érte!" - fűzte első videójához Soma.

Egy borús reggelen Farkas Soma álmos szemekkel kelt ki az ágyból, és első gondolata egy ínycsiklandó somlói galuska volt. Miután elfogyasztotta a kalóriabombát a srác, Xbox-ozni kezdett, azonban rájött, hogy már a játékban sem leli örömét. Ekkor a Facebook hírfolyamát görgetve egy inspiráló videót talált kigyúrt énjéről, ami változásra sarkallta őt. Így indul a VV-győztes kisfilmje...

 


Az 1994-ben született fiú rengeteget sportolt kiskorában, így plusz kilóknak nyoma sem volt rajta, sőt kimondottan sovány testalkata volt. Ez nagyon zavarta őt, és amikor 18 évesen abbahagyta a focizást, beköszöntött a változás az életébe. Elkezdte kigyúrni magát, és büszkén pózolt a tükör és telefonja kamerája előtt kidomborodó izmaival. Soma, miután leérettségizett, jelentkezett a ValóVilág powered by Big Brotherbe, hogy megváltoztassa az életét.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a vlog, nézd meg a videót, amit Soma inspirációs jelleggel készített el azoknak, akik félnek az újtól és az álmaik megvalósításától!

"Kész lett a legelső videóm, amiben úgy gondolom, tényleg szívem lelkem benne van. Remélem, elnyeri a tetszéseteket!"
 

A videót a BeleValó műsorvezetője, Aurelio és Pumped Gabo is megosztotta, aki a következő sorokat fűzte legjobb barátja kisfilmjéhez:

"Öcskös Sztorija elkészült, szerintem elég fasza lett. Gratulálok neki!"

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, iratkozz fel VV Soma csatornájára, hogy ne maradj le a videókról!

Forrás: Facebook

#Celebklub#rtl#RTL Klub#vv soma#Videó#gyermekkor#álom#ValóVilág#való világ powered by big brother

Címlapról ajánljuk