Celebklub

A Konyhafőnök VIP győztese bloggernek állt: megnyílt Gáspár Bea Konyhája

rtl.hurtl.hu

2017. május 8. 15:14

A Konyhafőnök VIP győztese, Gáspár Bea május 5-én indította el élete első gasztroblogját.

 Bea már nagyon várta a nagy napot, és Instagram-oldalán kürtölte világgá, hogy mire készül.


"Elhatároztam, hogy megmutatom Nektek, hogy főzni igenis jó! Receptjeimmel a hétköznapi konyha rejtelmeibe vezetlek be Titeket, és meglátjátok, hogy az egyszerű, de nagyszerű ételek elkészítése lehet élvezetes, szórakoztató és praktikus is egyben. Tartsatok velem és ismerjétek meg Bea Konyhájanak titkait!"

 

Bea blogja tehát elindult, és annyian voltak kíváncsiak rá, hogy az oldalt az indulás estéjén átmenetileg letiltották, ugyanis azt hitték, fel akarják törni.

 

 

A technikai gigszer óta bárki beleshet Bea Konyhájába, és a rengeteg recepten kívül megismerheti Bea személyes történetét is.

"Fiús lányként ismertek egészen kamaszkoromig, ezért a konyha művészetével csak később volt lehetőségem megismerkedni. Anyukám mellett sokat álltam a konyhában, de különösebben nem ragadott magával a főzés...."

Bea természetesen a Konyhafőnök VIP-ról is ír, ami megváltoztatta az egész életét.

"...És akkor jött egy új lehetőség…A Konyhafőnök VIP, ami számomra egy újabb lépcsőfok volt. Amilyen izgalommal vártam a forgatások kezdetét, olyan sok új receptet, technikát sajátítottam el a műsor során, amit be is tudok építeni a mindennapi életembe."

 

Mikor Bea megtudta, hogy ő nyerte a versenyt, könnyek között mesélt a hihetetlen élményről és az óriási boldogságáról, bár akkor még nem említette jövőbeli terveit.

 

Forrás: Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#konyhafonokvip#gáspár bea#győztes#főzés#blog#blogger

Címlapról ajánljuk