Celebklub

Rengeteg sztárvendéggel lép színpadra a The Biebers!

rtl.hurtl.hu

2017. április 7. 16:45

Április 8-án tartja második lemezbemutató koncertjét Puskás Peti zenekara, a The Biebers. Szombaton minden eddiginél nagyobb színpadi show-val készülnek a srácok, a sok-sok sztárfellépőről nem is beszélve!

A The Biebers Budapest egyik legnépszerűbb klubjában lép fel április 8-án. A második nagylemezét ünneplő zenekar három évvel ezelőtt már zenélt itt, ekkor első nagykoncertjüket adták. A srácok már hónapok óta készülnek a jeles eseményre, ami Puskás Peti szerint olyan számukra, mint egy szalagavató. A banda frontembere elárulta, hogy minden eddiginél nagyobb színpadi show-val készülnek és rengeteg vendégfellépő fog velük együtt zenélni.

Az est során színpadra lép például a Nylon Group, akik körülbelül ötezer darab tükörmozaikot használtak fel fellépőruhájuk elkészítéséhez. Eke Angéla elárulta, hogy a díszítőelemeket egyesével ragasztották fel a fekete anyagra, és számos égési sérülést is szereztek az alkotófolyamat közben.

"Van jó oldala is, ehhez a jelmezhez nem kell sminkelnem!" - viccelődött a lány.
 

A koncerten fellép majd Herrer Sára is, aki az elmúlt időben sok időt töltött egy színpadon a zenekarral. Ezek után nem is volt kérdés, hogy ezen a koncerten is együtt énekel a srácokkal. Ráadásul a Minden a miénk című Comet dal is helyet kapott a lemezen, így biztosan ez a sláger is el fog hangzani a bulin! És hogy mit gondol a fiatal énekesnő a The Biebers-ről?

"Nagyon sokat értek zeneileg, és látszik, hogy egyre komolyabban veszik saját magukat!"
 

A próbán ott volt MC Kemon is, a focistából lett ceremóniamester, aki imád együtt dolgozni a Puskás testvérek zenekarával.

Így zajlott a csütörtöki próba:

Puskás Petiék januárban – a lemez készítésekor – egy hétre elvonultak egy vadászházba, ahol nem volt más feladatuk, csak a dalok írása. Így született meg az első magyar nyelvű nagylemez, amit leginkább az #örömzenélés jellemez.

A The Biebers előzenekara az észt Würffel lesz, de mutatjuk, hogy még kik fognak fellépni:

Morocz Tomi (Bermuda)
Fluor Tomi (Wellhello)
Herrer Sári (Mary PopKids)
MC Kemon (Irie Maffia)
Füstös Bálint és Koltay Kurszán (Margaret Island)
Herold Peti
Eke Angéla és Márkus Sándor (Nylon Group)

További érdekességekért nézd meg a Fókusz riportját!

#Celebklub#the biebers#puskás-dallos peti#puskás dani#koncert#lemezbemutató#herrer sári#fluor tomi#margaret island#nylon group#eke angéla#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk