Celebklub

Hasznos útravalóval látta el rajongóit az X-Faktor mentora!

rtl.hurtl.hu

2017. március 20. 10:17

Elkezdődött! A mai nappal beköszöntött a csillagászati tavasz első napja. A varázslatos hónap jótékony hatásait már a bőrünkön érezhetjük, amiért nemcsak mi vagyunk hálásak, hanem sztárjaink is!

Igaz, még egy kicsit szeles, és egy kicsit esős, de végre beköszöntött az újjászületés időszaka, vagyis a tavasz. Nemes egyszerűséggel érezzük, hogy napról napra több az energiánk, és a boldogság szintünk is rendesen megugrott. Úgy tűnik, a 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi is hasonlóan érez, ugyanis egy gyönyörű zongorajátékkal üdvözölte a rajongóit és napsütést. Hallgassátok! 

Nádai Anikó ezt a fenséges hétfői délelőttöt a Velencei-tónál üdvözölte. Jó látni a gyönyörű műsorvezető szép mosolyát, habár azt írta, hogy a parton azért egy kicsit hideg van.

„Hogy mi volt olyan vicces magam sem tudom. Biztos a jó társaság! #miertnincshattyuemoji #kakasbezzegvan #velence#hideg #mamarittatavasz” 

 

 

A szikrázó napsütésnek nem csak a hölgyek örülnek. ByeAlexet is megihlette a napsütés, és az énekes általa megosztott idézetet pedig örömmel megszívleljük.

A Barátok közt sztárja, Nyári Dia már hetekkel ezelőtt hangot adott annak, hogy már mennyire várja az év legcsodálatosabb évszakát.

„Sziiia tavasz, nagyon vártalak már” 
 

 

 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#tavasz#jótanács#hála#napsütés#boldogság#byealex#nádai anikó#nyári dia#opitz barbi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk