Celebklub

Újabb celebek meztelen képei kerültek fel a netre!

rtl.hurtl.hu

2017. március 17. 10:46

Két éve már, hogy az óriási hacker-botrány mindenkit lesokkolt. Akkor olyan intim fotók láttak napvilágot – többek között – Jennifer Lawrence-ről, amelyeket nem éppen a világnak szántak. Most újabb hölgyek kerültek kínos helyzetbe!

Úgy tűnik, sosem lesz vége a botrányoknak: Hollywood-nak tényleg meg kell jegyeznie, hogy a sztárjai egy pillanatig sincsenek biztonságban, hiszen az internetes támadások és zaklatások olyan szintre jutottak, amelyeket nem egyszerű kiküszöbölni!

Két évvel ezelőtt nagy port kavart, amikor megannyi sztár meztelen és erotikus fotói kerültek fel az internetre. Olyan nevek villantottak így, mint például Lawrence, Rihanna, Kate Upton, Kristen Dunts vagy éppen Emily Ratajkowski. Sokan nem kommentálták a történteket, mások „szexuális bűncselekménynek” nevezték a dolgot.

Azóta sikerült elkapni az elkövetőket, de még ez sem jelent teljes biztonságot. Folyamatosan szállingóznak a hírek hasonló esetekről: legutóbb például a Hazug csajok társasága színésznője, Lucy Hale futott bele egy hasonló helyzetbe.

„Újra ott tartunk, hogy egy nőt mindenki szeme láttára bántalmaztak, meglopták, és a személyes életét és magát a testét is közszemlére tették. Nem kérek bocsánatot azért, mert élem az életemet, és azért sem, hogy van magánéletem, ami csakis az enyém.” – nyilatkozta Hale.


Azóta pedig meg is van a legfrissebb támadás: Amanda Seyfried és Emma Watson magán fotóiból került fel pár darab a világhálóra.

Watson még viszonylag „szerencsésnek” mondható, hiszen róla nem meztelen képek voltak a neten, csupán egy ruhapróbán készült felvételekről van szó. Mégis, a színésznő személyes képei közül loptak.

Seyfried esetében már más a helyzet, hiszen róla olyan képek keringenek az internet sötétebb bugyraiban, amelyeken teljesen meztelen.

Kíváncsi vagy, mi is történhetett? Nézd meg az alábbi videót!

Kép: Emma Watson Facebook

#Celebklub#RTL Klub#rtl#meztelen#hacker#botrány#emma watson#amanda seyfried

Címlapról ajánljuk