Celebklub

Debreczeni Zita és Gianni hamarosan családot alapít?

rtl.hurtl.hu

2017. február 12. 12:00

A vasárnapi Havazin kapcsán, melyben az olasz műsorvezetőé és a gyönyörű fotósé volt a főszerep, összegyűjtöttük Gianni és Zita közös életének eddigi legfontosabb állomásait.

Gianni Annoni és Debreczeni Zita 2015 márciusában hivatalosan is bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Mindezt az egyik női divatmagazin gáláján árulták el, azonban titokzatosan fogalmaztak kettejük kapcsolatáról. Azóta is csak kevés betekintést engedtek magánéletükbe, azonban az olasz étteremtulajdonos 2016 novemberében eljegyezte barátnőjét. Gianni nemrég azt nyilatkozta, hogy azért várt ennyit a lánykéréssel, mert eddig csupa rossz tapasztalata volt párkapcsolatok terén, sohasem volt biztos abban, hogy nem csupán a hírneve miatt vannak vele a nők, és időre volt szüksége. Úgy tűnik, hogy Zitában megtalálta mindazt, amit keresett, így hamarosan összeházasodik a korábban modellként ismertté vált lánnyal.

Íme az első fotó a csodás gyűrűről!
 


Az esküvőről egyelőre nem árult el túl sokat a pár, arról azonban már van elképzelése Zitának, hogy milyen ruhában szeretne az oltár elé állni.

A Gyertek át! egyik adásában arra is fény derült, hogy milyen kapcsolatban van a jelenleg fotósként dolgozó lány párja szüleivel. Nemrég Magyarországra utaztak Gianni családtagjai, és néhány nap erejéig odaköltöztek a sztárpár közös otthonába, ahol az olasz műsorvezető édesapja szerenádot adott jövendőbeli menyének.

A szerelmesek néhány hete Olaszországban jártak, ahol síeléssel és romantikázással töltötték az időt. Erről a Havazin legfrissebb műsorában is láthattunk beszámolót, ahol többek között az is kiderült, hogyan cserkészte be Gianni Zitát.

"Nem tudtam a számát, de meg kellett szereznem! Nem akartam azt, hogy valakitől elkérjem, úgyhogy Facebookon írtam neki."

Zita elárulta, hogy Gianni csak annyit írt neki, hogy "Ciao!", a válaszra pedig két hetet kellett várnia, de a férfi állítása szerint megérte a várakozás! A Havazin műsorából pedig arra is fény derült, hogy közös gyermeket is terveznek, aki biztosan snowboardozni fog a közös családi síelések alkalmával, mert ahogy Gianni mondaná:

"A snowboard jobb!"

#Celebklub#gianni#gianni annoni#debreczeni zita#szerelem#esküvő#eljegyzés#facebook#párkapcsolat#Havazin#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk