Celebklub

Beyoncénak ikrei lesznek!

rtl.hurtl.hu

2017. február 2. 9:00

Az énekesnő Instagramon osztotta meg az örömhírt követőivel egy csodálatos kép kíséretében, ami percek alatt bejárta az egész világot. 

Február elseje minden Beyoncé rajongó számára egy emlékezetes nap marad, ugyanis ezen a napon jelentette be az énekesnő, hogy babát vár, méghozzá egyből kettőt! A popdíva a következő sorokat és képet címezte követőinek:

"Szeretnénk megosztani veletek a szeretetünket és a boldogságunkat. Eddig két áldást kaptunk, és hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy a családunk hamarosan két fővel fog bővülni. Köszönjük nektek a jókívánságokat!"

Úgy tűnik, hogy Beyoncé szereti saját maga irányítani a róla szóló híreket, és nem ad teret a pletykáknak és találgatásoknak. 2011-ben is ő maga jelentette be minenkit meglepve, hogy gyermeke lesz. Akkor az MTV Video Music Awards-on adta elő a Love on Top című dalát, ami után mikrofonját eldobva szétgombolta flitteres blézerét, és megmutatta a nagyvilágnak gömbölyödő pocakját.

Jay-Z-vel közös első gyermekük 2012. január 7-én született meg, és a Blue Ivy nevet kapta. Egy 2013-as dokumentumfilmben az énekesnő azt is elárulta, hogy korábban is volt már egyszer várandós, ám akkor elvetélt. Erről rappel a sztárapuka Glory című számában.

Sok boldogságot és egészséget kívánunk a kismamának és a két kis csöppségnek!

Forrás: nytimes.com

#Celebklub#beyoncé#ikrek#baba#terhes#kismama#pocak#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk