Celebklub

Pumped Gabo óriásit hibázott

rtl.hurtl.hu

2017. január 23. 11:00

Nyerő Párosból megismert Pumped Gabó hétvégén rossz fát tett a tűzre...

Két évvel ezelőtt még rajta- vele nevettünk, tavaly ősszel pedig a Nyerő Párosban mutatta meg a szívét és humorát Pumped Gabo.

A kigyúrt srác hamar belopta magát a nézők szívébe, és bebizonyította, hogy a külső nem minden, és sokkal több rejtőzik benne, mint amit az emberek elsőre gondolnak.

 

 

Gabo és kedvese, Sebestyén Ági a műsor után is együtt maradtak, és a nagy korkülönbség ellenére a mai napig dúl közöttük a szerelem.

 

 

@pumped_gabo által közzétett fénykép,

 

Gabo ráadásul visszakapta legjobb barátját, Somát is, akivel a ValóVilág powered by Big Brothermiatt kicsit több mint három hónapig nem találkozhatott.

Azóta a srácok együtt járnak gyúrni, és előszeretettel liveoznak a konditeremből, miközben érdekesebbnél érdekesebb "tényeket" osztanak meg követőikkel.

Ilyen például az, hogy állítólag minél szélesebbek egy férfi vállai, annál valószínűbb, hogy képes csúcsra juttatni a partnerét, ezért Gabo és Soma mostanában leginkább vállaznak a teremben.

 

 

@pumped_gabo által közzétett fénykép,

 

Gabo barátnőjének, Áginak szombaton volt a névnapja, de a srác megfeledkezett szerelméről, ezért egy nappal később, egy nagyon cuki virágcsokorral próbálta meg jóvá tenni baklövését ...

"Remélem Ágika nem haragszik amiért tegnap elfelejtettem a névnapját. Nem érzem hibásnak magam, hiszen tévedni, felejteni emberi dolog."

 

 

Reméljük, Ági nem haragszik Gabora, és szent a béke közöttük.

 
Forrás: Instagram, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#pumped gabo#Nyerő Páros#vv soma#sebestyén ági#névnap

Címlapról ajánljuk