Celebklub

VV Ati megmutatta legnagyobb példaképét

rtl.hurtl.hu

2017. január 18. 11:00

A ValóVilág powered by Big Brother játékosa, Ati többször említette a Villában, hogy ő nem egy focistára vagy egy színészre tekint példaképként, hanem valaki egészen másra...

Ugye emlékeznek még a VV8 egyik legmeghatóbb jelenetére, amikor a villalakók egy üvegfalon keresztül ugyan, de beszélhettek szeretteikkel?

 

 

Ati ekkor hiába várta, hogy valaki megjelenjen a Villa ajtajában, ő ugyanis találkozás helyett be kellett, hogy érje egy telefonhívással, pedig alaposan megküzdött azért, hogy láthassa valamelyik családtagját...

 

 

Mikor Ati meghallotta édesapja hangját, a fiú zokogásban tört ki. A büszke apuka megnyugtatta fiát, hogy büszke rá az egész család, és minden rendben van odakint, ráadásul bocsánatot kért tőle azért, hogy a munka miatt nem volt jelen a Párbaján.

 

 

Talán ez volt a ValóVilág powered by Big Brother legmeghatóbb jelenete, hiszen ilyen apa-fia viszonyról rengetegen csak álmodnak. Ati ekkor mondta el apukájának, hogy ő a példaképe, a büszke édesapa pedig megnyugtatta őt, hogy bármi történik, nagyon büszke rá, és számára ő az abszolút győztes!

 

A játék december 11-én véget ért, arról pedig már beszámoltunk korábban, hogy VV Ati és VV Dávid húga, Dominika egymásra találtak. Úgy fest, a szerelmesek azóta is boldogok együtt, és nem foglalkoznak rosszakaróikkal.

 

 

Ati egy héttel ezelőtt Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy 4,5 hónap után újra találkozott szeretett édesapjával, a feltöltött fotón pedig külföldön dolgozó édesapja is szerepel. Hát van ennél szebb ajándék, így 2017 elején?

 

 

Forrás: Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#ValóVilág#vv ati#vv dávid#rtl ii#vv8#szerelem#család

Címlapról ajánljuk