Celebklub

Téli divattippek kedvenc hírességeinktől!

rtl.hurtl.hu

2017. január 11. 14:15

Bár a hidegebb hónapokban fontos, hogy melegen öltözzünk fel, nem árt odafigyelni arra is, hogy divatosak maradjunk. Gyönyörű celebjeink most mutatnak néhány tippet, hogyan maradjunk a mínuszok ellenére vadítóan csinosak!

Bizony van az a hőmérséklet, mikor lehetetlennek tűnik megőrizni nőiességünk. A sok réteg alatt, már-már mozogni se bírunk, azt érezhetjük, oda a nőiességünk. Mi most mégis megpróbáltuk összegyűjteni - kedvenc hírességeink divattippjeit ellesve -, mivel javíthatunk téli megjelenésünkön.

Talán kezdjük a legfontosabbal. Mi lehetne inspirálóbb egy gyönyörű szövetkabátnál? Bár ez a viselet nem feltétlenül a mínusz fokokra van kitalálva, mégis kötelező darab! Varga Izabella mindig lenyűgöz minket nőiességével!

 


A téli sportok szerelmeseinek pedig itt egy szuper tipp: bár ilyenkor elkerülhetetlenek a pufi ruhák, ám nyugodtan kombinálhatjuk ezeket élénk színekkel, és extrább frizurákkal. Kovács Dóri sem hagyna ki egyetlen alkalmat sem, ha síelhet, és teszi mindezt szuper divatosan!

 


Kabátból sem feltétlenül csak a pufi dzseki létezik. A műszőrme, irha is divatját éli, az extravagáns kabátokról nem is beszélve! Tücsi, Dukai Regina és Szabó Zsófi is a vagányabb fazonokat kedveli!

 


És persze a sapkákról se feledkezzünk meg! Ilyenkor hangsúlyt kaphat, kinek milyen a hajszíne, bőrtónusa, és a kabátunk, sálunk színét sem árt, ha figyelembe vesszük. Horváth Éva sapka-sál kombinációja fantasztikus. 

 


December közepén egy Instagram-fotóból derült ki, hogy a gyönyörű műsorvezető kisbabát vár. Mostanra túl van az első három hónapon, ami nagy megkönnyebbülés volt: eleinte nem produkálta azokat a tüneteket, amik általánosak a kismamáknál. Titokzatos párja, akiről keveset mesélt eddig, Évát meglepte egy otthon használatos ultrahang-géppel, így sokkal nyugodtabb lett.

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#style#divat#dukai regina#varga izabella#tücsi#kovács dóri#szabó zsófi#horváth éva#story extra#téli divat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk