Celebklub

VV Tivy Szaniszlóról: "Szétverem, mint kisgyerek a játékvonatot!"

rtl.hurtl.hu

2017. január 10. 10:20

Tiv Tivy a ValóVilág powered by Big Brother egykori szereplője kiesése óta teljesen elszegényedett, ezért sürgősen munka után kellett néznie, most pedig úgy fest, sportolóként keresi majd a kenyerét.

Az ostorlábú először egy újpesti iskolába jelentkezett karbantartói állásra. Ebben az iskolában találkozott először a pankrációval és annyira megtetszett neki, hogy a koszos padlókat inkább a ringre cserélte. Tivynek nagyon tetszik ez a sport, és nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy ő lesz a magyar Hulk Hogan.

A pankrátorok edzője valószínűleg láthatta Tivy Krisztián elleni párbaját, és az ott bemutatott mozdulatsort. Semmi kétség, hogy ez a kifinomult technika győzhette meg Eddie Rage-t, Tivy mostani edzőjét. 

 

 

Mi is az a pankráció?

A pankráció gyökerei Amerikáig vezethetők vissza, gyakorlatilag profi birkózásról van szó, show elemekkel felturbózva. Egy szigorú színházi előadás a valóság és a fikció határán.


Na de hogy kerül a képbe az ország Bözsi mamája?

Ő az a fiú, akit az internet népe kapott fel, miután a jól megtermett legény kezében a tyúkokkal Bözsi néninek óbégatott.

 

 

Tiv Tivy már lázasan készül a februári szuper show-ra, ahol többek között ő is szorítóba lép. 

Február 12-én kiderül, hogy Tivynek sikerül-e kordában tartania ostor lábait, vagy Bözsi néni tyúkokkal a kezében robban be a ringbe. Addig is egy dolog biztos, érdekes mérkőzés van kilátásban.

 

 

Tivy így fogalmazott a közelgő csatáról:

"Nagy ellenfelem a 'Bözsi néni itt a tyúk', a Szaniszló srác lesz. Vele fogunk összekapni, mert ő is pörgeti a Youtube csatornáját, és meg kell mutatni, ki az igazi Youtube császár!"
 

És azt is elmondta,  mit tenne a negatívokkal:

"Néhány negatívnak kéne a hátán szétverni a billentyűzetet, amikor irkál, elvenni tőle a billentyűzetet, és szétcsapni a hátán, hogy na most irkálj negatív kommenteket!"

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#tiv tivy#ValóVilág#pankráció#Sport#bözsi néni#szaniszló

Címlapról ajánljuk