Celebklub

VV Soma elárulta, miért nem jön össze Viviennel

rtl.hurtl.hu

2017. január 4. 13:25

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma néhány nappal ezelőtt a VV második helyezettjével, Vivivel liveozott a legnépszerűbb közösségi oldalon. A fiatalok őszintén beszéltek kapcsolatukról, és arról, mi történt velük a játék vége óta.

Vivien és Soma elárulták, hogy nemcsak a Villában, de a kinti életben is jó viszonyt ápolnak, és mivel nagyon közel laknak egymáshoz, sok időt töltenek együtt - az élő bejelentkezés alatt épp közösen főztek.

A VV8 győztese rengeteg rajongói kérdésre válaszolt, a legtöbben arra voltak kíváncsiak, mi van most Evelinnel.

Soma elmondta, hogy Evivel rengeteget veszekedtek az elmúlt hetekben, és ő sem tudja pontosan, mi van köztük. A szőke srác úgy fogalmazott, hogy majd alakul a kapcsolatuk, és az idő eldönti, hogy együtt, vagy külön folytatják, mindenesetre ő nagyon szereti Evelint.

 

 

Somának most még rengeteg elfoglaltsága van, de hetente négy-öt alkalommal lejár edzeni, hogy újra formába lendüljön, január közepén pedig a jogosítványt is elkezdi.

 

 

Vivi és Soma arról is vallottak, hogy mi a helyzet egykori játékostársaikkal, és kikkel tartják a kapcsolatot. Somsoma Tivyvel, Dinával, Zsoltival, és persze Vivivel is jó viszonyt ápol, Micivel és Krisztiánnal viszont egyáltalán nem beszél.

Soma követői arról is megkérdezték a srácot, hogy mit szól VV Ati és Dávid húga, Dominika kapcsolatához. Somi elmondta, hogy Ati már bent azt hangoztatta, hogy ha vége a játéknak összejön Domival, azt azonban nem gondolta, hogy ez tényleg így lesz. Ettől függetlenül ő örül Atiék boldogságának, és drukkol nekik.
 

Vivi az új évben új külsővel hódít, ugyanis a szőke lány póthajat tetetett fel, amit nemcsak ő, de rajongói is imádnak.

 

Bár Vivi tényleg vadítóan fest hosszú szőke tincseivel, egyelőre még nem találta el őt ámor nyila, az ő adonisza, Somsoma pedig csupán barátként tekint rá, és állítása szerint azért nem jön össze a lánnyal, mert Vivi jobbat érdemel nála.

 

 

Az élő bejelentkezésben Vivi elárulta, hogy a VV7 győztese, Robin nagyon bejön neki, Soma pedig kikotyogta, hogy ő is jó kapcsolatot ápol Robinnal, a szintén VV7-ből ismert Denisszel, Aurelióval, és Farm Gáborral is. És hogy mi a jó kapcsolatuk titka?

„ Az edzés összetart minket!”

 

 

Soma már most gőzerővel készül a nyárra, és azt már biztosan tudja, hogy megy a Balaton Soundra. A VV8 dobogósainak egyébként sokszor hiányzik a villalét, főleg a feladatok, de Soma egyáltalán nem bánja, hogy véget ért a játék, ugyanis a kinti élet nyugisabb, és örül, hogy végre a családjával lehet.

Az élő bejelentkezés alatt az X-Faktorról is szó esett. Soma elmondta, hogy a Finálén volt szerencséje személyesen hallani a dobogósokat, és az ő személyes kedvence Mata Ricsi volt.

Vivien nem igazán követte nyomon az X-Faktort, azonban a lány szerint a bronzérmes Gorbunov Dmitrij atomszexi, így kicsit bánja, hogy a villalét alatt nem követhette nyomon a tehetségkutatót.

A ValóVilág powered by Big Brother győztese egy magvas gondolattal zárta élő bejelentkezését, ami közel egy órásra sikerült:

„ Mindenkinek azt remélem, hogy megtalálja a boldogsághoz vezető utat, és ügyesek legyetek, küzdjetek a céljaitokért, álmaitokért, mert hogyha küzdötök érte, akkor meg fogjátok őket valósítani. Lehetetlen tényleg nem létezik, csak küzdeni kell érte…!
Farkas Soma a jövő Paulo Cluojéja(?), Farkas Soma a magyar Anderson(?)…"

 

Forrás: Instagram, Facebook

#Celebklub#ValóVilág#soma#barátság#szerelem#Játék#győzelem#evelin#pumped gabo

Címlapról ajánljuk