Celebklub

A sztárok is Star Wars lázban égnek!

rtl.hurtl.hu

2016. december 15. 10:40

Eljött a december, így mindenkiben felbugyogott a Star Wars őrület, noha hivatalosan csak mától lehet meglesni a Zsivány Egyes című előzményfilmet, rengeteg rajongó és természetesen sztár már a premier előtt megnézhette az akciót.

Aki igazi fan, már hónapok óta pörög, hogy végre megnézhesse a legújabb Star Wars történetet, ami az eddigiekkel ellentétben, nem a fő karakterekkel foglalkozik, hanem egy korábban nem ismert történetet mesél el. Hogy milyen lett maga a film? A CinemaKlubon spoilerveszély nélkül elolvashatjátok, de elől járóban csak annyit: érdemes elballagni érte a moziba!

A jó ideje tartó pörgés persze a régi szereplőket sem kerülte el, így derülhetett ki az is – a nagy médiavisszhang közepette –, hogy mindenki Leia hercegnője az eredeti trilógia forgatása alatt bizony összekavarodott Harrison Forddal!

Sokkoló, ugye?

De lássuk be, mikor máskor dobta volna be a témát Carrie Fisher, mint most? Ennél jobb promója sose legyen semminek!

De térjünk vissza a Zsivány Egyes háza tájára!

Egy premier nem lehet igazán premier Star Wars karakterek nélkül, így szinte már evidencia volt, hogy Puskás Peti és a többi híresség fénykardokkal, rémisztő Darth Vaderek és rohamosztagosok kíséretében mentek el megnézni a legújabb filmet!

Mindenki felkészülten érkezett a díszes eseményre: Cseh Laci stílusosan SW-pólóban jelent meg, Mérai Katalin pedig bájával még a sötét nagyurat is megszelídítette.

Kíváncsi vagy, milyen volt a hangulat a premieren? Kattints a videóra!

#Celebklub#star wars#zsivány egyes#premier#sztárok#díszbemutató#CinemaKlub

Címlapról ajánljuk