Celebklub

Bódi Sylvi felejthetetlen névnapi ajándékban részesült! - FOTÓK!

rtl.hurtl.hu

2016. november 14. 12:01

Az egykori szépségkirálynő manapság kedvenc hobbijának él, az óceánnak és a hullámoknak. Úgy tűnik, ennyire még sosem volt boldog, és ennek az egyik posztjában hangot is adott. Lélegzetelállító képek jönnek! 

Bódi Sylvi szinte naponta posztol olyan képeket, amitől néha eláll a lélegzetünk, hiszen szebbnél szebb helyekre jut el, és a szörfözés már beleivódott a mindennapjaiba. A modell elmondása szerint, most találta meg önmagát, a szabadságát és a boldogságát.

 

 

„Olyan helyeken vagyok a legboldogabb, ahol süt a nap, sok a pálmafa, az emberek mosolyognak és szeretet van a szívükben. Szeretem, hogy a napom ritmusát a természethez és a hullámokhoz igazíthatom. Egyszerű, lassú életre, nyugalomra és harmóniára vágyom.” 
 

 

 

Sylvinek a napokban volt a névnapja, melyet meg is ünnepelt rendesen. Mint kiderült, a gyönyörű modellnek nem is lehetett volna boldogabb a napja, ugyanis éppen Mikronéziában lovagolhatta meg a hullámokat.

 

 

„Olyan kristálytiszta itt a víz, hogy miközben várok a hullámra, a kis deszkámon üldögélve gyönyörködöm az alattam elterülő csoda látványában. Különböző színekben pompázó korallok és halak mindenfele. Olyan, mintha egy hatalmas gyönyörű akváriumban szörföznék. Nem először járok itt, de ez a hely újra és újra levesz a lábamról… Boldogabb nem is lehetnék a névnapomon!” 
 

 

 

Boldog névnapot kívánunk! 

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#szabadság#merülés#szörfözés#élet#paradicsom#bódi sylvi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk