Celebklub

Így szívatta meg barátját Sebestyén Balázs – VIDEÓ

rtl.hurtl.hu

2016. október 8. 19:18

A műsorvezető egyre jobban kedvelheti a közösségi oldal nyújtotta élő bejelentkezéseket, ugyanis a napokban megtörtént a második live stream. Döbbenetes felvétel következik!

Sebestyén Balázsról köztudott, nagyszívű, és mindent megtesz a barátaiért. Most sem volt ez másképp, persze egy kis csavar azért volt a dologban. A Class FM műsorvezetői úgy döntöttek, az egyik estét együtt töltik, de nem akárhogyan. Balázs nagylelkűen fel is ajánlotta Vadon Janinak, hogy nála aludhat, csak épp nem a házban, hanem a kertben.

Az elgondolással nem is volt baj, hiszen sátorozni ki ne szeretne. A probléma akkor merült fel, mikor a rádiós rádöbbent, hogy aznap éjjel két fok lesz. Balázst nem hatotta meg a zimankós időjárás, és nem zavarta, hogy barátja a szabad ég alatt fogja tölteni az éjszakát. Így a sátorépítés el is indult:

 

Egy pillanat...,

A Kicsi Óriások házigazdája azért aggódott barátjáért, mikor már Jani javában húzta a lóbőrt, kilátogatott a sátorlakóhoz, hogy meglesse, minden rendben van-e. A felvételek alapján úgy tűnt, nincs gond.

Egyébként a srácok élő bejelentkezésére több mint 20 ezren voltak kíváncsiak. Balázs követőinek a száma is egyre növekszik, lassan 173 ezren lájkolták a műsorvezető oldalát, és ha november 18-ig eléri a 250 ezres „kedvelést”, akkor nem törli magát, és ígérete szerint rendszeresen posztolni fog.

 

 

Apropó, ha vasárnap, akkor Kicsi Óriások! Nézzétek, ez történik a következő adásban! Izguljunk együtt!

forrás/képek: Facebook, Instagram
#Celebklub#barátság#szivatás#humor#műsorvezetők#class fm#morning show#kicsi óriások#sebestyén balázs#vadon jani#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk