Celebklub

Új divatőrület hódít a sztárok világában!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 17. 15:23

Azt tudjuk, hogy hírességeink számára különösen fontos a trendek követése. De vajon mi a közös Horányi Juliban, Dukai Reginában és Kovács Dóriban? Lássuk!

Azon kívül, hogy gyönyörűek és tehetségesek, mindhármukat meghódította egy új divatőrület, az úgynevezett choker fazonú, azaz szorosan nyakunkhoz simuló ékszerek.

Ennek több típusa is létezik. Például a felsőnkhöz vagy ruhánkhoz tartozó, esetleg annak anyagából megalkotott nyakpántok. 

Regina egy egyszerű fehér felsőt varázsolt így elegánssá.

 


Egy másik trendi megoldás, ha esetleg hosszabb a pánt, a felesleges részeket nyugodtan hagyhatjuk a nyakunkba lógni. Ezzel sokkal lazább megjelenést kölcsönözve outfitünknek.

 


Ezek a darabok egyébként szuperül mutatnak dzsekikkel és kabátokkal, sőt akár lazább, sportosabb ruhák mellé is. A legjobb pedig az egészben, hogy egy kis kézügyességgel, akár otthon is elkészíthetőek!

A másik előnye ennek az ékszertípusnak, hogy a végletekig variálható.

Dora például egy csipkés kiegészítő mellett tette le a voksát.

 


Juli pedig a Comet sajtótájékoztatóján villantott egy szuper variációt. A nyakpántot középen összefogva viselte chokerét, szupertrendi szettje mellé. 

 


Az énekesnőt egyébként a legjobb női előadó kategóriában jelölték.

Az idén megújuló 15. Comet díjátadó gála háziasszonya Iszak Eszti lesz, aki már most nagyon izgul a jelöltekért. Érdemes böngészni a Comet 2016 Facebook- és Instagram oldalát a többi esélyes és más érdekes tartalmak miatt is. A szavazás már csütörtökön elindult, a közönség szava dönt mindenben. Szavazz te is kedvencedre!

További részletekért, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#dukai regina#horányi juli#kovács dóri#divat#style#comet#comet 2016#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk