Celebklub

Mit szóltak a sztárok a Comet jelöléshez?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 16. 17:00

Szeptember 15-én kihirdették a Comet díjátadó idei jelöltjeinek névsorát. A sztárok azonnal elárasztották a közösségi felületeket a jelölteknek járó üveggömbbel, és a szavazásra buzdító üzenetekkel. Ezekből szemezgettünk!

Kasza Tibi: "A Comet jelölést csak nektek köszönhetem! Nagyon büszke vagyok rátok!"


Caramel a legjobb férfi előadó kategória jelöltje. Örömét a következő poszttal fejezte ki:

 "Megújúlt a Comet! Annyira hogy még én is jelölt vagyok. Nagyon örülök! Hihetetlen!"



Radics Gigi: "Köszönöm a jelölést! Szavazzatok rám!"



Király Viktor: "Jaaaaa nézd mit kaptam! Legjobb ferfi előadó jelölés a Comet díjátadón! Ha ti is gondoljátok, akkor szavazatok rám, hogy idén én vigyek haza gömböt!"



Idén új kategóriákkal bővült a Comet repertoárja, így a színészek és színésznők is a jelöltek között vannak. Balsai Móni teljesen meglepődött, amikor megtudta, hogy ő is jelölt a díjra.

"Váratlan és meglepő - de annál nagyobb öröm! Köszönöm a Comet 2016 legjobb színésznő díjára szóló jelölést!"



 

Az Irie Maffiára a legjobb zenekar kategórián belül szavazhattok:


Freddie a következő levéllel mondott köszönetet a jelölésért:

"Drága Freddie Fanok! Újabb hatalmas megtiszteltetésben van részünk, hiszen két kategóriában is jelöltek vagyunk az idei megújult Comet gálán. A Pioneerrel a legjobb dal kategóriájában, emellett pedig a legjobb férfi előadók között is nomináltak vagyunk. Már a nevezés is megtisztelő, hogy olyan, hazánk zeneiparának pillérei mellett állhat a nevem, mint Király Viktor vagy épp Caramel, a teljesség igénye nélkül. Hálásak vagyunk, és bízunk abban, hogy van kedvetek szavazni, melyet egyszeri regisztráció ellenében mindennap megtehettek, a mai naptól, november 24-ig."

Ide kattintva tudsz szavazni!
 


Oláh Gergő: "A napokban nagyon sokat nosztalgiáztam és emlékeztem vissza sok sok dologra... Mert bár még csak 4 éve vagyok ismert, de ahonnan indultam és ahol most vagyok, amiket eddig kaptam, amiket elértem, az hihetetlen.... és ez még csak az út eleje... :) Nagyon nagy megtiszteltetés és tök jó érzés, hogy jelöltek a Comet 2016 - legjobb férfi előadó kategóriában!"

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#comet 2016#szavazás#szavazz#díjátadó#jelölt#sajtótájékoztató#kategória#öröm

Címlapról ajánljuk