Celebklub

Ryan Gosling most először mesélt lányairól!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 15. 9:50

A nemrégiben hazánkban is forgató színész már kétszeres édesapa, és ami az igazán pláne az egészben, hogy egy fesztiválon most először mesélt egy picit a családjáról.

Milyen lehet az élet Ryan Gosling mellett? A gyerekei anyjának lenni? Valószínűleg nagyon sok nő feltette már ezt a költői kérdést, és nem is csodálkozunk ezen. Azonban ezek eddig csak az éterben tovaszálló kérdések voltak, hiszen Gosling köztudottan nagyon visszafogott, ha a magánéletéről van szó. Legalábbis eddig így volt.

Nemrég egy filmfesztiválon – éppen Emma Stone-nal közös musicalét promózza – mesélt ugyanis egy picit a két lányáról és párjáról, Eva Mendesről:

 „Mindannyian jól vannak. Szerencsés férfi vagyok, tényleg jobb emberré tesznek.” – mondta a lányokról.

Mendes és Gosling első közös gyermeke, Esmeralda két éve született. Noha, mindketten nagyon visszafogottak ebben a témában, Mendes pár szóban mesélt nagyobbik lányuk nevéről az egyik külföldi magazinnak:

„A nagymamám neve Amada, a nagylányunk neve ezért is lett Esmeralda Amada. Több nevet is összegyűjtöttünk a babának, de egyik sem illett igazán hozzá. Utána kutattunk újakat, még a születése reggelén, és azokat is próbálgattuk. Végül mindig visszatértünk az Amadához.”

Az apuka pedig nem is lehetne boldogabb, hiszen három gyönyörű hölgy veszi körül mindennap. Persze, a szűkszavú színésztől még így se várhatunk végtelen monológokat, be kell érnünk a rövid nyilatkozataival:

„Nem is lehetnénk boldogabbak, mindhárman annyira édesek!”

Mostanság amúgy sem elhanyagolható tényező Ryan Gosling, hiszen családjával együtt több hetet is hazánkban töltött, hiszen itt forgatják a Szárnyas fejvadász második részét Harrison Ford és Jared Letóval.

Érkezésükkör sikerült is lencsevégre kapni a gyönyörű családot, azonban azóta nem igazán hallhattunk Goslingékról.

Ellenben Harrison Ford mindenhol megjelenik mostanság, felspanolva ezzel a legnagyobb rajongóit!

Forrás: Vanity Fair
Képek: Instagram, Facebook

#Celebklub#ryan gosling#eva mendes#baba#apuka#szárnyas fejvadász

Címlapról ajánljuk