Celebklub

Dombi egy igazi világsztárt vett rá a közös „szelfire”

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 25. 18:55

Vannak elérhetetlen szupersztárok, akiket szinte lehetetlen elkapni egy-egy fotó vagy videó erejéig. Azonban a kitartó rajongók néha sikerrel járhatnak. Így volt ezzel Dombi is!

A humoristára mindig lehet számítani, ha egy vicces posztra van szüksége a lelkünknek, ráadásul két fronton is tobzódhatunk a Dombi-lázban, persze csak akkor, ha szeretjük a cuki celeb cicákat.

Dombóvári ugyanis nagy állatbarát, egy édes kis kutyus és egy szintén cuki cica boldog gazdija. A történetnek azonban itt még nincs vége: korábban már megkezdtük az olvadozást, amikor kiderült, hogy saját oldalt indított a látványos fejeket vágó macskájának. Ingridből azóta már – többezres rajongótáborral a háta mögött – igazi sztár lett.

 


Persze, nem híres „apukája” sikerén felmászva hódította meg követői szívét, sőt igazi dívaként nem hajlandó megosztani a reflektorfényt senkivel, pláne nem Dombival.

Ez azonban csupán egy ideig tartott, hiszen a Showder Klub sztárjának sikerült elérnie, hogy végre közös felvétel készülhessen kettejükről:

„Sokat kellett várni erre a videóra, mert Ingrid nem szerepel bárkivel” – vezette fel magukat Dombi.

A poéngyáros cica szíve tehát megesett gazdáján, és csöndesen tűrte, hogy perpillanat nem szerepelhet egyedül.

Habár, azt nem tagadhatjuk, hogy gazdája egymaga is közösségi oldalak mestere, legutóbb például pályafutása egyik legsokkolóbb képét tette közzé.

A cicás videók mellett természetesen maradt ideje a pihenésre is a nyáron.

Ha érdekel hogyan lovagolt meg egy unikornist, kattints a videóra!

Képek: Facebook

#Celebklub#dombovári istván#macska#cica#Videó#szelfi

Címlapról ajánljuk