Celebklub

Újra együtt Emma Stone és Andrew Garfield?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 24. 15:25

Tavaly mindenki gyászolt, amikor kiderült, az álompár szakított. Egy picit elveszítettük a hitünket az igaz szerelemben, most azonban újra beindult a pletykagépezet.

A csodálatos Pókember forgatásán jöttek össze, négy évig alkottak egy párt, és már mindenki úgy sejtette, hogy jegyben járnak. Úgy néztek egymásra a vörös szőnyegen, mint senki más, és igazából mi is rózsaszín ködben lebegtünk, ha csak rájuk néztünk.

Ehhez képest összeomlott a világ, amikor 2015 áprilisában elterjedt róluk, hogy szétmentek. Végül még októberig együtt maradtak, azonban akkor végleg kimondták, hogy szakítanak. Hogy miért? Nem bírták a hosszútávú kapcsolatot. Pedig oly nagyon tombolt az a szerelem:

„Szerintem bárki, aki együtt dolgozik vele, vagy csak megérinti a vállát, sőt, egyszerűen rápillant, egy igazi napsugárral találkozik.” – nyilatkozta korábban Andrew Emmáról.


Most viszont mindenki a szívéhez kapott, ugyanis újra együtt látták őket, miközben London utcáin sétálgatnak, felidézve a régi romantikus hagyományokat, amikor folyton kéz a kézben láthattuk őket.

Azonban a remény máris elhalóban van, hiszen egy forrás azt mondta a People magazinnak, hogy a sztárok biztosan nincsenek együtt: „egyáltalán nem randiznak, csak barátok” – hangzott el.


Hiába, az exek láthatóan nagyon jól elvoltak egymás társaságában, mindketten végig mosolyogtak az andalgás közben. Persze, ez nem is meglepő, hiszen békésen váltak el és a mai napig nagyon szeretik egymást:

„Nem volt dráma, sokat voltak külön a filmezés miatt. Még mindig szeretik egymást, jó viszonyban vannak.”

Sajnos a szakítások nem kerülik el ezt az évet sem, legutóbb Dobrády Ákos és Iszak Eszti jelentette be, hogy különváltak, és mindketten hosszú posztokban próbálták tisztázni, hogy mi is történt kettejük között.

De az idei év egyik legfelkavaróbb szakítása Johnny Depphez és Amber Heardhöz kötődik, akik nem kis botrányt csaptak a válásuk közben.

De akadt itt még szétválás 2016-ban, ha érdekel, kik búcsúztak el egymástól, kattints a videóra!

Ha szeretnétek, hogy egy kicsit visszatérjen a szerelembe vetett hitetek, akkor érdemes meglesni Emma Stone-t és Ryan Goslingot a soron következő közös filmjükben!

Forrás: People
Képek: Facebook, Tumblr

#Celebklub#emma stone#andrew garfield#szakítás#szerelem#kapcsolat#dobrády ákos#iszak eszter#johnny depp

Címlapról ajánljuk