Celebklub

Gál Petrát megszívatták a kollégái!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 22. 17:25

A Story Extra műsorvezetője és a Fókusz riportere érdekes látványba botlott, amikor megérkezett a munkába. Maradjunk annyiban: nem erre számít az ember, amikor leülne az asztalához.

Mindenki tudja milyen érzés előre elképzelni, ahogyan leülünk az asztalunkhoz a munkahelyünkön, bekapcsoljuk a gépet és nyugodtan elmerülünk az aznapi teendőinkben. Persze, akadnak olyan napok, amikor a képzelet és a valóság nem találkoznak: így volt ezzel Gál Petra is, aki megérkezve az RTL Klub székházába, érdekes látványba botlott.

Az asztalán pihenő gépeit, bögréjét, telefonját és székét a kollégái alufóliával borították be.

„Amikor az ember direkt egy órával hamarabb megy be dolgozni, és ez fogadja... Ez bosszúért kiált!” – írta ki a kép mellé a műsorvezető.

 


Ráadásul nem ez az egyetlen poén, amit el kellett szenvednie, hiszen az #officeprank lassan már mindennapos fogalommá válik a szerkesztőségben.

Legutóbb is az asztalát „támadták meg”, akkor azonban alufólia helyett megannyi vizes palackkal torlaszolták el az útját:

„Megvicceltek drága kollegáim. De én nem nevetek” – kommentálta akkor Petra.


Petra nem mellesleg a nyári időszakban helyettesíti a Story Extra műsorvezetőjeként Szabó Zsófit. A négy és fél éve az RTL Klubnál dolgozó riporter a Fókusz csapatát erősíti színesebbnél színesebb munkájával – megannyi sztárral készített már interjút, sőt oknyomozó riportokat is készített. Mindezt pedig már díjjal is jutalmazták:

Ha kíváncsiak vagytok Petra első napjára a Story Extra stúdiójában, kattintsatok a videóra!

Képek: Facebook, Instagram

#Celebklub#gál petra#story extra#Fókusz#prank#vicc#poén#szivatás

Címlapról ajánljuk