Celebklub

TABU! – Sztárok, akik önként lemondtak az anyai örömökről?!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 17. 12:50

Hazánkban még mindig nem beszélünk eleget a témáról, főleg nyíltan, pedig egyáltalán nem biztos, hogy minden nő erre a szerepre született. Az okokról és a miértekről pedig maguk az érintettek mesélnek.

A negyvenes évek valaha legtöbb Oscarral jutalmazott színésznőjének, Katharine Hepburnnek sosem születetett gyermeke.

 


Ő volt az első olyan bátor nő, aki ki merte mondani, amit előtte soha senki: 

„Szörnyű anya lettem volna, mert alapvetően nagyon önző ember vagyok. Mondjuk, nem mintha ez a legtöbb embert visszatartaná a gyerekvállalástól.”


Vida Ági pszichológus szerint igen sok tényezője lehet annak, ha egy egészséges hölgy úgy dönt, nem szeretne családot alapítani. Ezek között szerepelhet a munka szeretete, a karrierista hozzáállás, de az is előfordulhat, hogy valaki nagyon fél magától a terhességtől, vagy a szüléstől.

 


Molnár Anikónak más félelmei vannak. Ő a létbizonytalanságtól tart, attól, hogy milyen szörnyű jövő várna születendő gyermekére, és emiatt nem is vállal.

 


A külföldi sztárok közül Renée Zellweger és Cameron Diaz is őszintén és nyíltan vállalják a tényt, hogy önként lemondtak az anyaságról, karrierjükért és életminőségükért cserébe.

 

Egy pillanat... on


Sajnos még napjainkban is sokan elítélik azokat a nőket, akik nem szeretnének kisbabát. Holott, ha belegondolunk, egyáltalán nem biztos, hogy könnyen tudták meghozni ezt a nehéz döntést. 

A Story Extra riportjából kiderül, hogy Cameron Diaz miért is döntött a gyermektelenség mellett. 

Kattints a videóra!

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#sztárság#Karrier#anyaság#gyermektelenség#döntés#molnár anikó#cameron diaz#renée zellweger#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk