Celebklub

Esküvő fenyegeti az RTL Klub híradósát!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 15. 16:07

Az RTL Klub Híradójának műsorvezetője lagziban járt múlt hétvégén, ahol sikerült elkapnia a menyasszonyi csokrot. A babona pedig úgy tartja, hogy aki megszerzi a csokrot, az megy legközelebb férjhez.

Szabados Ági kedvesével, Ákossal mulatott a hétvégén egyik ismerősük esküvőjén, amit a Kopaszi-gátnál tartottak. A Híradó műsorvezetője egy elképesztően csinos ruhát öltött a jeles nap alkalmából, míg kedvese egy elegáns, mégis bohókás, pöttyös zakóba bújt.


A menyasszonyi csokor eldobása az angolszász kultúrából átvett régi hagyomány, ami manapság minden esküvőnek szerves része. A szingli vagy párkapcsolatban élő lányok felsorakoznak a menyasszony háta mögött, aki elhajítja a csokrát. Amelyik lány elkapja azt, rövid időn belül férjhez megy. Így történt ez múlt hétvégén is, amikor Szabados Ági kezében landolt a pink rózsákból álló virágköltemény.


Vajon mikor kéri meg szerelme kezét Ákos? Kíváncsian várjuk a nagy bejelentést és a lagzit, ahol megcsodálhatjuk majd egyik kedvenc műsorvezetőnk makulátlan fehér ruháját.

Ági korábban már belebújt álmai menyasszonyi ruhájába egy fotózás kedvéért, és akkor azt is elárulta, hogyan képzeli el a nagy napot:

"Hatalmas esküvőt szeretnék!"

 


Ha kíváncsi vagy Ági további képeire, kattints Instagram oldalára, ami felér egy komplett térképpel az RTL Klubról. Hogy miről is van szó? Nézd meg a videót, és kiderül!

Forrás: Instagram
#Celebklub#szabados ági#szabados ágnes#esküvő#csokor#menyasszony#lagzi

Címlapról ajánljuk