Politika

Csaknem ötmilliárd forintot követel a magyar államtól az "Út és erény közössége" elnevezésű kisegyház az Emberi Jogok Európai Bíróságának döntése után. A kisegyházról szinte semmit sem tudni, azon kívül, hogy masszázzsal, jógával foglalkoznak, és állítólag karitatív tevékenységet is végeznek.

A fiúk és a lányok különböznek bizonyos szellemi képességekben – legalábbis a 6. osztályosoknak szóló természetismeret tankönyvben ezt írják. Az új tankönyvek közül már nem ez az első, ahol hibát találtak a szakértők.

Beáznak és penészesednek a falai a két hónapja kigyulladt Andrássy úti palotának. Az önkormányzat az életveszély elhárítását kifizette, de a ház közös képviselője és a kerület baloldali polgármester-jelöltje azt szeretné, ha az önkormányzat kifizetné egy ideiglenes tetőszerkezet felhúzását is.

A politikust egy hete, egy sajtótájékoztatón kérdezte a Hír TV arról, hogy két átadás után mikor lesz teljesen kész a Várkert Bazár. Akkor azt mondta a riporternek, hogy nehéz lesz az élet a Hír TV-ben. Most belátta: ez hiba volt.

Vége lehet az adómentes otthoni pálinkafőzésnek. A Nemzetgazdasági Minisztérium a kormány honlapja szerint szeptemberben a Parlament elé terjeszti azt a jogszabályt, amelyben rendezik a pálinkafőzés megadóztatását.

Senki se rohanjon a bankba, még a képlet sincs meg az egyoldalú szerződésmódosítások miatt visszajáró pénz kiszámításához. Az RTL Híradónak nyilatkozó elemzők szerint csak a végtörlesztőknek kell kezdeményezniük, a többiek elég, ha várják az értesítést.

További top sztorik

Életveszélyes mutatványt hajtott végre egy börtönbüntetésre ítélt férfi szombat este Debrecenben. Az ötödik emeleten mászott át szomszédja erkélyére, így próbált elmenekülni a rendőrök elől. A férfit ezután szomszédja lakásában fogták el.

Csaknem 6 liter Gina nevezetű dizájnerdrogot találtak a vámosok egy postai csomagban a Ferihegyi Repülőtéren. A kábítószert Lengyelországból rendelték, és Budapesten akarták eladni. A rendőrség heteken át figyelte a címzettet, de kiderült, hogy nem ő, hanem testvére terjesztette a drogot.

A Kocsér felé tartó autóban négyen utaztak, köztük egy 9 éves kislány. A férfit, aki az autót vezette, csigolyatöréssel vitték kórházba Kecskemétre. Az autó valószínűleg azért borult fel, mert a férfi túl erősen ellenkormányozott, hogy az úton maradjanak.

Azt, hogy ki támadta meg, egyelőre nem tudják. A Borsod megyei Emődön korábban is találtak már a egy macskát, amivel brutálisan bántak el. Mindkettő túlélte a támadást, de még gyógyulnak.

Olyannyira komoly volt a verseny, hogy a négylábúak már tegnap megkezdték a felkészülést, fodrászhoz mentek és illatos zuhanyt vettek, hogy legjobb formájukat hozzák a szépségversenyen.

A 23 éves Makai Patrik buszon, ajtófélfán vagy akár egy faágon is képes gyakorolni a húzódzkodást. Saját konditermét 1500 forintból építette meg otthon. És ő lett a legjobb a Húzódzkodás Világnapján.

Egy étterem, ahol az étel és a személyzet is különleges

Évek óta működik egy különleges étterem Szekszárd belvárosában. Az étel nagyon finom, mindent helyi termelőktől vesznek, jól főznek, minden ételnek isteni íze van. Napi 80-90 törzsvendégük van, akiket a nevükön szólít a személyzet. De nem csak a jó hangulat és a jó étel miatt különleges ez a hely. Hanem azért is, mert az egyik pincér kerekesszékkel hozza ki a levest, a szakácsok nagyothallanak, az Ízlelő nevű étteremben csupa sérült ember dolgozik.

Elege lett a kisemmizett gazdáknak

Most a trafikügyekhez hasonló történik az állami földek elosztásánál. Gazdálkodók veszíthetik el egyik pillanatról a másikra a jövedelmüket. És ők sem értik, miért történt ez így. Azt mondják, akik nyertek, könnyen lehet, hogy nem a föld kell nekik, hanem az azután járó állami támogatás.

Egy ismert író, akiről keveset tudunk

Sokan gondolják úgy, hogy találkoztak vele, netán ők riportkönyveinek hősei. Moldova György kockás inget vett, így ment a munkások közé.

A Rubik kocka titka

A kockát, ami nálunk bűvös, a határokon túl Rubik. Nagyon büszkék vagyunk rá. Orbán Viktor, magyar miniszterelnök úgy beszélt róla, mint a magyar szellem szimbólumáról, Jose Manuel Barosso, az Európai Bizottság korábbi elnöke pedig az európai találékonyság ikonikus jelképét látta benne. Most már.

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

A mentorok teljes gőzzel készülnek az X-Faktorra

Vajon hogyan készül a megmérettetésre Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi illetve Little G?

Időjárás
RTL II Híradó

RTL II: Szakszervezetek szerveztek vitát

Ki tudja hatékonyabban képviselni Magyarország érdekeit az Unióban? Erről vitáztak a pártok európai parlamenti jelöltjei a Városligetben is. A szakszervezetek hívták vitára a demokratikus pártok képviselőit.

RTL II: Magyarország áll az utolsó helyen

Magyarország lemaradt a szomszédos országoktól az európai uniós csatlakozás óta eltelt 10 évben. Ez állapítja meg az Economist című brit gazdasági hetilap elemzése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való