Politika

Korlátozná az Magyar Nemzeti Bank pénzköltését az LMP. Úgy módosítanák a jegybanktörvényt, hogy ne lehessen milliárdokat költeni ingatlanvásárlásokra, és alapítványok létrehozására.

Felháborító videót talált egy nézőnk az egyik államilag ajánlott ötödik osztályos tankönyv CD-mellékletében. A videót számítógéppel rajzolták, és egy gyilkosságot mutat be.

Bontják a díszburkolatot a Várkert Bazárnál, pedig alig néhány napja adták át - ráadásul már másodszor - a felújított műemléket.

Felháborodtak a kórházi dolgozók az Egészségügyért Felelős Államtitkárság kijelentésén. A hivatal szerint már nem hagyják el tömegesen az országot az egészségügyben dolgozók, ami a kormány sikeres bérrendezésének köszönhető.
 

Valószínűleg megsértette az adatvédelmi törvényt Csepel fideszes polgármestere. Ezt az adatvédelmi hatóság elnöke mondta azután, hogy Németh Szilárd a csepeli rendelőintézet biztonsági kameráinak felvételeivel akarta igazolni, hogy szerinte a baloldal főpolgármester-jelöltje a szabályokat megsértve kampányolt az egészségügyi intézményben.
 

Új közgazdászképzést indítana Matolcsy György, de a Híradónk által megkérdezett közgazdászok szerint erre nincs szükség. A Nemzeti Bank elnöke egy interjúban ezt azzal indokolta, hogy jelenleg még mindig a neoliberális iskola tanait, és tévedéseit tanítják.

További top sztorik

Pancser autótolvajt fogtak a rendőrök Debrecenben! 3 napig javítgatta és még le is mosta az autót, amit utána megpróbált ellopni a 43 éves férfi.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 61 éves férfit, aki halálra késelte lakótársát a Komárom-Esztergom megyei Környén.
 

Öt hónapja nem kapja vissza az online kasszáját egy budapesti bolt tulajdonosa. Időben megvette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz bekötött pénztárgépet, de néhány nap után tönkrement.
 

Kicsoda Mészáros Lőrinc?

Szegénysorból indult, és nem szerette a focit, mára viszont dúsgazdag, és igen közel került a futballhoz. Gázszerelőből lett milliárdos, aki tömegével nyeri el az állami megrendeléseket, és igen jó viszonyt ápol a miniszterelnökkel.
 

Mire költött a lottónyertes?

László, aki egykor hajléktalan volt, elmesélte, hogy kezd hozzászokni a család a gazdagsághoz.

A Rubik kocka titka

A kockát, ami nálunk bűvös, a határokon túl Rubik. Nagyon büszkék vagyunk rá. Orbán Viktor, magyar miniszterelnök úgy beszélt róla, mint a magyar szellem szimbólumáról, Jose Manuel Barosso, az Európai Bizottság korábbi elnöke pedig az európai találékonyság ikonikus jelképét látta benne. Most már.

Utazás a szocializmusba

Szervezetten utaztatták a fiatalokat a Jugó tengerpartra, NDK-s csoportokat a Balatonhoz. 16 óra buszozás és bőrkabát Isztambulból – ezek voltak a szocialista ifjúság nyaralási emlékei.

Hollywoodi botrány: senki sincs biztonságban

Selfiek és páros fotók, ruha nélkül vagy egy szál semmiben, egyedül vagy a párjukkal. Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Victoria Justice vagy Kate Upton. A képeket egy felhőszolgáltatásban tárolták, de azt egy hacker feltörte, és a hölgyek ott álltak pucéran a fél világ előtt.

A nagy suli-mustra: Az ország legkülönlegesebb iskolái

Megkezdődik a tanítás Magyarország 4700 iskolájában. Láthatják a legkisebbet, ahol 6 diák, és a legnagyobbat, amelyben 1500 gyermek tanul.

Izgalmas lesz az ősz az RTL Klubon

Nem könnyű estéről estére leültetni a nézők millióit a képernyők elé, de az RTL Klub idén is vállalta, hogy megteszi ezt.

KONYHAFŐNÖK: „Technika és szervezőkészség teszi a jó szakácsot”

Fördős Zé gasztroblogot vezet, ahogyan ő mondja, ő a hétköznapi gasztronómiával foglalkozik és nagy hangsúlyt fektet a kreativitásra.

Időjárás
RTL II Híradó

RTL II: Szakszervezetek szerveztek vitát

Ki tudja hatékonyabban képviselni Magyarország érdekeit az Unióban? Erről vitáztak a pártok európai parlamenti jelöltjei a Városligetben is. A szakszervezetek hívták vitára a demokratikus pártok képviselőit.

RTL II: Magyarország áll az utolsó helyen

Magyarország lemaradt a szomszédos országoktól az európai uniós csatlakozás óta eltelt 10 évben. Ez állapítja meg az Economist című brit gazdasági hetilap elemzése.