Celebklub

Horányi Juli menyasszonyként tündökölt

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 12. 13:41

Az X-Faktor felfedezettje, aki immár YOULÏ néven tevékenykedik, menyasszonyi ruhát öltött, és bár csupán egy fotózás kedvéért tette mindezt, meg kell vallanunk, hogy nagyon jól áll neki ez a szerep. Bizonyosodj meg róla magad!


Mesés környezetben zajlott az az esküvői fotózás, melyre Horányi Julit kérték fel modellnek. A fák árnyékában berendezett stúdiót virágkoszorúkkal és fehér mécsesekkel díszítették.

A fotózáson a menyasszonyt alakító Juli mellé gyermekmodellek is társultak, akik koszorúslány ruhát öltöttek, hajukban virágkoszorúval. A fotózás egyetlen fiú modellje pedig elegáns öltönybe bújt, amit egy rózsaszín csokornyakkendővel dobtak fel.

A csipkékkel díszített menyasszonyi ruhák Bálint Sára érdemei, aki Deményi Olivér fodrásszal a fotózást megelező percekben az utolsó simításokat végezte a modell megjelenésén.

Íme egy közeli kép Juli fonott hajkoronájáról. Hát nem gyönyörű?

Akik pedig a legtöbbet hozzátettek a jól sikerült képekhez, ez a két békésen szunyókáló cica, akiket szemlátomást cseppet sem zavart a vaku villogása.


Juli korábban elárulta, hogy legjobban a párja tudja megnevettetni, és számára az ideális férfi sokkal inkább kedves és romantikus, mint macsó. Kíváncsian várjuk, hogy mikor láthatjuk a csodás menyasszonyként tündöklő lányt a saját esküvőjén!

Ha még több érdekességre vágysz az énekesnőről, nézd meg a Story Exra vágatlan videóját vele.

Forrás: Instagram
#Celebklub#horányi juli#esküvő#menyasszony#fotózás

Címlapról ajánljuk