Celebklub

Így szurkoltak sztárjaink az idei Forma-1 versenyen - KÉPEK!

rtl.hurtl.hu

2016. július 25. 13:15

Idén 31. alkalommal rendezték meg a Magyar Nagydíjat a budapesti Hungaroringen. A híres száguldó cirkusz „artistái” szabadidejüket igen kellemesen töltötték el fővárosunkban, ezzel még jobban lázba hozva a rajongókat. Emellett persze celebjeink is kíváncsiak voltak a nagy eseményre. Hogy ki mit csinált? ÍME! 

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós versenysorozata, melyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban. Hazánkban idén is a Hungaroringen rendezték meg a 2016-os nagydíjat. Tudtátok, hogy Magyarország legmodernebb autóversenypályája 1986 óta üzemel? 

 


Vajon miért képes emberek millióit vonzani ez a sportág?  A népszerűsége először is a száguldásban és a sebességben rejlik. De a „robbanóhangú fenevadakat” se felejstük el, melyek egyszerűen teljesen ámulatba ejtik a nézőt. Bizony, így vannak ezzel gyönyörű celebjeink is.

Nádai Anikó, a ValóVilág powered by Big Brother leendő műsorvezetője sem rejtette véka alá lóerő imádatát, és azt is, kinek drukkonak kedvesével. A képen jól látszik, mennyire élvezi a Hungaroring eseményeit. 

 

Egy pillanat... on


Zimány Linda sem volt rest posztolni, sőt a képről még az is kiderül, melyik csapatnak szurkol. 

De nemcsak a magyar hírességek osztották meg élményeiket, hanem a Forma 1 pilótái is. Szinte egytől egyig élvezték az ittlétet, sőt valakinek még arra is volt ideje, hogy várost nézzen.

A 2016-os Magyar Nagydíj nyertesét, Lewis Hamiltont nemcsak a verseny hozta lázba, hanem hazánk gasztronómiája is. Íme:

Räikkönen kedvese, Minttu Virtanen például egyenesen a Parlament előtt fotózta magát, melyet büszkén meg is osztott az Instagram oldalán.

 

Egy pillanat... on

Fernando Alonso pedig csak úgy ontotta magából a szelfiket:

 

Egy pillanat... on

De ez még semmi! Tudjátok, hogy még ki látogatott ki a mogyoródi pályára? Kattints a videóra, és megtudod!

forrás/képek: Instagram, Twitter, Formula
#Celebklub#verseny#száguldás#forma-1#hungaroring#nádai anikó#zimány linda#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk